deodorant eficient,

Deodorantele PERSPIREX | Review

01:24:00 Descude 0 Comments




Sa transpiri chiar si atunci cand nu faci  nimic nu e un lucru pe care chiar iti place sa il dezbati pe un blog, dar ghiciti ce... that's life right?
Asadar, am fost tare curioasa sa incerc si eu antiperspirantele de la Perspirex. Pentru ca ei promit ca reduce transpiratia pana la 5 zile. Iar 5 zile e ceva. 






Antiperspirante Perspirex nu conțin parfum, deci sunt fara miros. Nu pateaza și vin sub formă de roll-on. Se aplică chiar înainte de culcare pe pielea curata, complet uscată și niciodata imediat dupa epilare. Puteți face duș fara probleme în mod normal în dimineața următoare, insa nu este necesara o noua aplicare.

Se aplică la fel ca orice alt roll-on, dar durează câteva minute să se usuce. Are un parfum puternic de alcool, care persistă până se usucă complet.

Overall, experienta mea cu aceste deodorante e una placuta, iar pentru cineva care nu transpira mult, functioneaza extrem de bine. Reuseste sa-mi tina zona de la subrat uscata timp de 3 - 4 zile si tine mirosurile neplacute la distanta. 

Insa oricat de mult mi-ar placea acest produs, exista inca ceva reconfortant in aplicarea deodorantului meu traditional, dimineata. Banuiesc ca imi place parfumul fresh pe care mi-l confera. 

Cine le-a mai incercat?


You Might Also Like