antirid,

Îngrijirea tenului cu Jonzac

00:55:00 Descude 0 Comments





Produsele mele de îngrijire a tenului și rutina zilnică. Aka lucrurile care fac ca pielea mea de treizeci și unu de ani să fie mai tânără. The greatest hits, if you will.
 Deși nu sunt expert, am grijă de pielea mea și am găsit produse care, împreună cu alegerile mele de viață, mi-au permis să-mi păstrez un ten care arata destul de bine.
  Genetica ar putea avea ceva de-a face cu asta, bineînțeles. Așa cum s-ar putea ca si faptul ca port protecție solară zilnic, nu fumez, beau alcool rareori si incerc sa mănânc sanatos si echilibrat.

Dar haideti sa va vorbesc putin despre produsele Jonzac.





Apa termala de la Jonzac:
- regeneranta
- calmanta
- anti-iritana

O gasesc atat de utila, si de cand o am pe Olivia, o folosesc zilnic. Cand ii schimb scutecul, pe obrajori dimineata si seara pentru ca se irita repede, si in orice alte situatii cand e vorba de pielicica ei de bebelina. 
Calmeaza aproape instant iritatiile si roseata dispare treptat.
Deci da, am incredere deplina in aceasta apa termala.




Gelul de curatare are o textura foarte interesanta de gel. Face o spuma fina care curata delicat fara sa usuce tenul. E un produs foarte fain.


Crema antirid pentru ten normal-uscat
Am testat-o putin pe mana si mi s-a parut foarte misto. Intra repede in piele si nu pare ca lasa pelicula aceea grasa. Dar voi reveni cu impresii curand.

Anunțati-mă dacă folosiți oricare dintre aceste produse sau dacă vreți să le încercați. Aveți vreun favorit?
 Dacă aveți întrebări referitoare la oricare dintre aceste produse sau la o îngrijire specială pentru îngrijirea pielii, vă rog să-mi lăsați un comentariu mai jos sau scrieti-mi pe Instagram unde sunt prezenta mereu (@descude.blog). 
 I am more than happy to help!

PS: Produsele pot fi achizitionate atat online, cat si din magazinele Kendra.

You Might Also Like