descude calatoreste,

Rochia verde de pe Ever Pretty si unde urmeaza sa plec

03:54:00 Descude 0 Comments





De Italia mi-e dor in fiecare zi.

Genova, San Remo, Venetia, sunt doar o parte din acele locuri pe care nu demult le-am vizitat si pe care nu le-as mai fi parasit. Vremea, mancarea, peisajul, oamenii relaxati si aromele de rozmarin, lavanda, cimbru È™i toate celelalte plante minunate ale unei clime mai calde sunt doar cateva lucruri pe care le-am gasit in Italia si mi-au placut.  Am nevoie cu adevărat să mă întorc, asa ca vineri plec.

Asadar, cu o valiză mică, un rucsac in spate, un costum de baie È™i o pălărie supradimensionata, evadez pentru cateva zile împreună cu inseparabilul iubit-fotograf-cel mai bun prieten. Stiu sigur ca voi face o mulÈ›ime de fotografii in locuri superbe, colÈ›uri fermecătoare È™i voi manca inghetata in fiecare zi. 

Va invit sa ma urmariti pe Instagram (@descude.blog), acolo voi posta cate putin din aventura noastra. Can't wait! 

#DescudeCalatoreste 






Dar pana una alta, am o rochie sa va arat. E de pe Ever-Pretty si e ultima din seria rochiilor de ocazie. Pe celelalte le gasiti AICI si AICI.

Superba, gratioasa, delicata si croita perfect, cam asa as descrie aceasta rochie. Va recomand cu caldura sa rasfoiti prin magazinul lor online, preturile sunt foarte convenabile, iar modelele sunt croite cu bun gust.






Rochie: Ever Pretty
Locatie: Ciric
Fotografie: Diana si Ciprian Ionut Manasi | Agentia de Fotografie




You Might Also Like