elegant,

DE UNDE SĂ ÎȚI CUMPERI ROCHII DE OCAZIE

04:01:00 Descude 0 Comments






Când primești o invitație la nuntă sigur îți fuge mintea direct la ținută, cel puțin în primele secunde garantez că la asta te gândești. Nu vrei să mergi la petrecere cu un outfit out-of-the-world și vrei să fii suficient de prezentabilă pentru toți cei din jur - să nu mai vorbim despre fotografi!
Vei rămâne în albumul mirilor ani întregi. Șoc. Și totuși cu ce te îmbraci? Până la urmă este o zi specială pentru ei și tocmai ți-au dat șansa de a asista la cel mai important moment al vieții lor. 
Eu zic să nu îți faci griji...






 Rochia roz din imagini este comandată de pe Ever-Pretty alături de încă alte două modele, la fel de drăguțe. În ciuda numeroaselor comentarii pozitive de pe site, am avut temeri la început (amintiți-vă, am mai avut o experiență neplăcută cu astfel de rochii). 

Dar toate cele trei mi-au depășit așteptările! 

Aceasta este cusută dintr-un material foarte fin și dens, care pică frumos și se mulează perfect pe linia corpului.  O găsiți aici.
Am reflectat mult asupra culorii, oscilând între verde, albastru deschis și violet, iar acum nu regret deloc că am alez roz. Vă las să ghiciți ce nuanțe au celelalte două (scrieți-mi în comentarii).

PS: Deci nu ezitați să comandați rochii de ocazie de pe acest site, prețurile sunt mai mult decât ok și veți fi surprinși de calitate. Vă las și un cod de reducere de 15$ la cumpărături de 65$ - 15OFF65 

Mulțumesc încă odată, și încă odată, și de un infinit de ori pentru poze, Diana și Ciprian


Revin cu celelalte două postări în cât mai scurt timp.
Va pup!


You Might Also Like