colaborari blogger,

Rochie de ocazie intr-un cadru de poveste. Ever Pretty

03:58:00 Descude 0 Comments

Voi vedeti doar părțile pe care eu aleg sa vi le arat. Imagini frumoase, în locuri frumoase. Dar asta e doar o mică parte a vieții mele. Când oamenii se întreabă ce fac, de multe ori evit să spun că sunt blogger. Pentru că nu e un cuvant pe intelesul tuturor. Și știu că nu ar trebui să-mi fie rușine, pentru că treaba asta e faina tare și de aceea o fac cu drag în fiecare clipă din viața mea. Dar pentru alții, pare simplu - primesti lucruri gratis, le postezi și asta e. Insa ceea ce fac presupune mai mult decât atat. 

Oricum, in acest moment cat incerc sa va scriu -  eu sunt mândra de mine, si m-am gândit că aș putea sa împărtășesc cu voi ce presupune activitatea unui blogger (a mea cel putin).
- gandirea unei tinute, apoi găsirea unei locații potrivite, fotografierea, editarea și selectarea lor pentru blog;

-  pregatirea textului pentru articol - cu care am ramas atat de in urma, mai ales ca simt ca nu mai citeste nimeni bloguri, dar mi-e dor să o fac. Din păcate, pare sa fie ultimul lucru de pe lista mea, social media avand acum o prioritate mai mare.

- evenimentele, cei drept, destul de rare in ultimult timp; este important să rămâi conectat cu oamenii din industrie, dar e greu sa faci asta in Iasi cand conceptul nu este atat de dezvoltat ca in Bucuresti, de exemplu. Din nou, este important să rămâi conectat și să spriji brandurile pe care le iubesti si cu care colaborezi. De asemenea, sa fii înconjurat de oameni care inteleg ceea ce faci, e ca o gura de aer proaspat.

- oh, nu-mi vine să cred că am uitat de e-mailuri; imi ia 1-2 ore zilnic sa le sortez și sa raspund colaborarorilor. Toate astea în timp ce șterg aproximativ 95% din ele, multe fiind despre comunicate de presă, e-mailuri spam sau branduri care ofera 10$ pentru un articol.

Dar toate chestiile astea sunt, de asemenea, parte din viața de zi cu zi a unui blogger.

About my beautiful dress

Simpla, eleganta si o optiune prietenoasa pentru bugetul tau, o gasiti online pe Ever-Pretty.

Rochia din imagini e doar un exemplu, insa pe site sunt zeci, sute de modele frumoase si cu variante pentru toate gusturile. Rochie: Ever Pretty
Locatie: Ciric Iasi
Fotografie: Diana & Ciprian Ionut Manasi (link catre site)

You Might Also Like