blogger iasi,

Rochia de pe Bluzat purtata intr-un cadru magic

05:42:00 Descude 0 Comments

I FELL IN LOVE. WITH THIS DRESS

Când găsești în sfâr
șit rochia pe care o cauți de ani de zile. O poți numi fericire materială dacă dorești, dar ceea ce simt eu pentru această rochie este dincolo de asta. S-ar putea să te întrebi dacă chiar cred asta cu adevarat, iar eu o să răspund sincer "uh-huh". E piesa perfectă de vară care îmi oferă satisfacție și confort. De asemenea, merge purtată de minune și toamna sau primăvara în zilele mai reci, însoțită de ghete și o jachetă scurtă până în talie. Vei fi complementată cu siguranță în stânga și în dreapta, oriunde te vei duce... promit.

Deși sunt super petit, îmi place să îmbrăc rochii midi sau chiar mai lungi, ce coboară mult sub genunchi... nici măcar nu simt nevoia să le modific. Purtate corect, simt că te pot face să pari mai înaltă, fiind vorba despre aceeași culoare din cap până în picioare. Din fericire, am găsit această rochie frumoasă care nu a necesitat alte modificări și sunt supeer happy about it.

Am făcut cunoștință online, apoi ne-am întâlnit personal. După ce am văzut-o, mi-am reamintit instantaneu misiunea mea veșnică de a găsi rochii cât mai confortabile și cu o croială deosebită. Pline de farmec, aș spune eu. 
Rochia face parte din coleția primăvară - vară și o găsiți pe Bluzat. 
ABOUT BLUZAT

BLUZAT – Moda Urbană. Croi lejer, piese supradimensionate, linii asimetrice și combinații atipice. Aceste repere stau la baza modelelor BLUZAT – Moda Urbană. Întreaga filosofie BLUZAT este menită să ofere un look aparte, versatilitate și confort la un nivel foarte înalt.

Mergeți pe site, veți întelege imediat despre ce este vorba după ce veți descoperi piesele pline de grație create de Bluzat.

Rochia nu cred că mai are nevoie de nicio introducere, capturile surprinse atât de frumos de draga mea Diana de la Agenția de Fotografie (click către site) spun tot.  Ce spuneți? 


Love, D 

You Might Also Like