Blondewithlove,

Îmi îngrijesc părul cu Londa Professional

01:28:00 Descude 0 Comments


 Faptul că primesc atât de multe complimente legate de părul meu m-au făcut să cred că e cazul să vorbim despre rutina mea zilnică de îngrijire a părului și despre ceea ce Londa Professional are de a face cu ea. Deci, povestea sună cam așa:

I’m definitely not a pro... nu-mi place să petrec mult timp în baie și nici îndemânare să încerc diverse coafuri de păr. Ceea ce este cert e că acord o mare atenție îngrijirii părului și în ultimii ani am descoperit beneficiile șampoanelor profesionale, a măștilor de păr și spray-urilor leave-in. Ceea ce m-a condus la concluzia: Good hair matters.
Așa că am început să-mi îngrijesc părul corespunzător și să găsesc produse care sunt #madeforme. Iar rezultatele au fost pe masură.

Am facut cunoștință cu produsele brandului Londa Professional acum câțiva ani și am iubit mereu strălucirea sănătoasă pe care mi-au dat-o.
Așadar am fost foarte încântata când am primit spre testare două produse din gama Deep Moisture pe care sa le testez: șampon și balsam pentru hidratare, cu miere și extract de mango.

Am fost convinsa de beneficiile acestor produse inca de la prima spalare, dar să le luam pe rând:
- șamponul are o textură fină, specifică produselor profesionale, motiv pentru care se întinde foarte ușor în păr și face spumă din abundență, curățând scalpul în profunzime, fără să usuce părul pe lungime;
- balsamul are o textură ușor lichidă și îl găsesc un produs foarte hidratant, îmi lasă părul mătăsos și ușor de descurcat.

După folosirea celor două produse, părul și-a recăpătat strălucirea, iar vârfurile au început să se așeze frumos în cârlionți. A devenit mult mai moale și plăcut la atingere, iar această gamă este perfectă pentru părul meu uscat, tern și deteriorat la vârfuri.


Dacă sunteți în căutarea unor produse bune, aș sugera să le încercați. Ele sunt special concepute pentru saloane, dar se pot achiziționa și online la prețuri convenabile.

You Might Also Like