beauty,

Decor de primăvară

09:05:00 Descude 0 Comments






Starea actuală de spirit: sunt atât de nerăbdătoare să înceapă primăvara, încât s-ar putea sa încep să plâng dacă măcar un singur fulg de nea îmi atinge nasul înghețat. Am încercat să accelerez procesul de trezire al primăverii și să scap de toate lucrurile mele de iarnă - dar nu am reușit. Măcar să îmi încălzesc inima cu aceste imagini și să fac aceste ultime zile friguroase un pic mai suportabile. E o combinație grozavă pentru zilele mai calde, prinse în cadru chiar înainte să fim amenințați de codul galben. Vezi tu, eu încă mai cred în primăvară ...









Le cunoașteți prea bine: imaginile tipice bloggerilor în fața unui mare magnol. Și chiar dacă le-am văzut peste tot în blogosferă, am vrut și eu o serie de fotografii în fața acestui minunat decor. Este o priveliște prea frumoasă pentru a o ignora. Zic bine? 

 ~~~~~~

Sunt sigură că ați mai văzut și această jachetă pe Instagram sau Facebook , și dacă nu pe mine, atunci poate că pe altcineva, pentru că este foarte populară, iar eu o îndrăgesc de nu mai pot de când a ajuns la mine.  








Outfit format din:

Zaful ❀ Jachetă Zara
TwinkledealsBlugi cu aplicații


You Might Also Like