acnee,

Noua colectie de produse Herbagen

11:04:00 Descude 0 Comments


Le țin chiar acum în mâini: cele trei produse din noua colecție proaspăt ieșită pe piață pentru a sărbători venirea primăverii și a sezonului cald de la Herbagen - masca neagră cu cărbune, apa florală cu lavandă și untul de cocos.
Le-am primit spre testare de curând și între timp, m-am lăsat ispitită de aceste noutăti care au intrat rapid în rutina mea de îngrijire. M-am îndrăgostit de aceste trei produse imediat și de la bun început am fost entuziasmata să le încerc.

Dar să le luam pe rând:Apa florală Lavender - un remediu excelent în acnee, arsuri, iritații, cicatrizarea rănilor, menținerea igienii pielii, părului și unghiilor.

În afară de faptul că e super-răcoritoare, are un miros delicat de lavandă care te îndeamnă să o folosești. Eu o pulverizez în fiecare dimineață și seara, pe tenul curat, apoi aplic crema hidratanta peste. A devenit un pas important peste care  niciodată nu trec. Per total, această apa florală a avut o contribuție semnificativă asupra echilibrului tenului meu și o găsesc utilă atât pentru ten, cât și pentru corp, după epilare.

Unt de cocos organic - fără conservanți, îmbogățit cu ceară naturală de albine și vitamina E

Am vorbit despre pielea mea uscată de multe ori și sper că nu ați adormit în acest moment, pentru că vorbesc despre asta din nou azi. Și chiar dacă sunt încântată de produsele de îngrijire pe care le folosesc zi de zi, sunt întotdeauna fericită să încerc ceva nou. Sau poate ca pe o alternativă, pentru că uneori pielea mea are nevoie de o schimbare. Dar astăzi vedeta este untul de cocos organic de la Herbagen. Textura untului este în primul rând fără precedent, cremoasă și super hidratană, un mic răsfăț chiar la mine acasă. Iar în ceea ce privește mirosul, e aproape identic cu fructul. Te duce cu gândul instant la o plajă insorită și liniștită.

Black Mask cu cărbune activ care curăță tenul și îl lasă neted și catifelat, gonind punctele negre și coșurile.

În termeni de nespecialist ... ajută tenul gras îndepărtând excesul de sebum în zonele cu probleme, ceea ce, din câte știu, ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii  - și din moment ce nu am văzut încă nici un semn de îmbătrânire, aș vrea să încetinsesc acest proces pe cât de mult posibil.
Ca la orice produs, este nevoie de timp pentru a vedea și simți diferența, dar vă asigur că e mare distracție odată ce ai aplicat masca. E foarte asemănătoare cu cea care se bucură de multă reclamă pe rețelele de socializare. Formula este aproape identică cu smoala, fiind groasă și lipicioasă. Odată ce începe procesul de uscare, se mulează pe ten și te strânge, dar partea frumoasă e că se îndepărtează ușor și nu rămân resturi.
Mie mi-a plăcut mult toată experiența cu masca, și desigur și prețul.


You Might Also Like