dantela,

O rochie prea lungă și-un început de toamnă

09:57:00 Descude 0 Comments




De aproape 6 ani ne întâlnim aici și facem schimb de păreri pe diferite rețele sociale, și totuși, cred că nu v-am dat ocazia să mă cunoașteți.
Uneori vă împărtășesc raționamentul meu, uneori stările emoționale, dar niciodată nu ating într-adevăr viața mea privată. Acest lucru este, evident, o alegerea de-a mea,  pentru că nu doresc să mă expun mai mult decât este necesar, dar, de asemenea, pentru că viața mea din "culise", nu e cu nimic mai deosebită sau interesantă!
Aș putea începe azi cu mici detalii care se referă la persoana care sunt acum și copilul care am fost odată: amuzant, ridicol, nostalgic, surprinzător poate...
Nu pot să nu mă gândesc că s-ar putea sa nu fie nimic foarte interesant, dar eu încă sper că vă veți satisface curiozitatea măcar un pic!

Prin urmare, stiați că... ?

... înjur extrem, extrem de rar.
... sunt alergică la zgomot; nu pot să stau cu televizorul sau muzica deschisă în timp ce încerc să port o conversație decentă, deși mă mândresc cu faptul că pot face mai multe lucruri deodată.
... sunt groaznică la dans; mă simt ciudat, incomod și pur și simplu nu mă pot relaxa deloc.
... discutiile lungi cu persoanele dragi sunt una dintre cele mai mari pasiuni ale mele.











Pentru mine rochia de vară perfectă este confortabilă, realizată dintr-un material super-moale și vaporos și lungă, să simt că mătur cu ea pe jos.
Mulțumită site-ului Shein am găsit-o! Din păcate, vara e pe sfârșite...










You Might Also Like