blog de moda,

Am împachetat toată vara într-un singur rucsac

06:34:00 Descude 0 Comments





            Se simte un pic de melancolie în aer încă de când septembrie a sosit și sentimentul că în mod inevitabil, vara se va termina curând. Dar, desigur, toamna are laturile sale frumoase, cu toate frunzele colorate și aromele sale dulci
și cumva chiar mi-e dor să port violet, mov prună sau verde pădure. Doar că e puțin trist că prea curând toamna se va termina și noiembrie va învălui orașul în ceață și ploaie din nou. Wow, asta chiar sună destul de deprimant!
Să ne bucurăm de ultimele zile calde ale anului atunci, și să nu ne gândim la toate astea încă, uite așa, pur și simplu!














Și dacă tot am vorbit de toamnă, iar ea e pe drum, am simțit că ar trebui să o întâmpin cu o nouă geantă. Un nou membru în familie pare întotdeauna imperios necesar la fiecare început de sezon. Așa că am aruncat o privire pe Jadu.ro, pur și simplu pentru că ei au mereu o colecție întreagă de genți de unde pot să aleg, și uite așa m-am oprit la acest rucsac. Pot fi destul de leneșă când vine vorba de a transporta diverse, dar un rucsac pare răspunsul tuturor nevoilor mele. Fără să-mi bat capul, arunc în el cele trebuincioase și am plecat la drum. E încăpator, e chic și poate fi integrat fără probleme ținutelor casual, sport, minimaliste, etc.








Outfit format din:

Random  Bluză/Ochelari de soare
Stradivarius   Jeansi scurti 
Milanoo   Pantofi sport
Jadu.ro   Rucsac
Zaful   Colier


Pokemon alert: sute de pokemoni au evadat si acum sunt peste tot si pe Zaful.com. Fiecare are o putere speciala, asa ca fugiti sa-i prindeti, puteti castiga diverse lucruri!

Promotie activa aici!



You Might Also Like