accesorii,

Shopping | Coliere de pe BornPrettyStore

04:24:00 Descude 0 Comments


În această nouă postare vreau să vă arăt bijuteriile care se pare că au cucerit tot Instagram-ul ( btw, contul meu este @descude_ ). Și o veste bună, eu le-am găsit aici la super preț.  Modele de bijuterii care pot constitui în ochii mei, elementele cheie pentru o ținuta banală... sau sarea și piperul.

Born Pretty Store este un minunat site, plin ochi de milioane de accesorii. Veți găsi o colecție de accesorii trendy și bijuterii pentru toate gusturile, mari și mici, aurii sau argintii, cu perluțe sau biluțe. În fiecare zi, ei au oferte și reduceri, precum și un cupon de 10% pe care mi l-au oferit pentru voi, îl puteți folosi de câte ori doriți - EMTT10
Mi-au oferit cu amabilitate un credit în schimbul unui review sincer și in pozele de mai jos vedeți ce mi-am ales să mă împodobesc :)
Ei au colecție uimitoare de coliere, broșe, cercei, brățări și talismane, dar mie mi-a plăcut în mod special colierul acesta cu pietre imense. Adaugă o notă regală ținutei și e perfect pentru ieșirile de seară. Si nu e doar acest colier, veți găsi o mulțime de  piese de bijuterii din colectia lor care arată minunat și sunt extrem de accesibile, de asemenea.

Colier în straturi  |  Dacă vă mai aduceți aminte, mai am unul asemănător, îmi plac colierele astea pentru că fiecare lănțișor e diferit, dovadă că nu m-am mulțumit doar cu acela și mi-am mai ales unul. Sunt sigură că va da bine pe o piele bronzată, abia aștept să îl port la plajă cu un costum alb.
. 

Nu uitați de cuponul de reducere - EMTT10, 10% la fiecare comandă!


Love,DYou Might Also Like