bijuterii temporare,

TATUAJE TEMPORARE FLASH TATTOO

08:53:00 Descude 0 Comments


În această vară vreau să înlocuiesc bijuteriile tradiționale cu tatuajele Flash! Sunt stylish și strigă după vacanță. Cred că vor arăta grozav pe pielea bronzată, într-o rochie albă, în stilul celor grecești. Norocul nostru este ca le putem comanda de pe Gold Tattoo și în doar câteva zile ne putem bucura de ele. 

Am primit multe modele frumușele pe care vreau să le păstrez, le voi scoate în evidență într-o postare viitoare, dacă rochița pe care o aștept e exact așa cum mi-o imaginez .

E încă frig afară și port bluze cu mâneci lungi, nu are rost să le irosesc. De dragul vostru, mi-am aplicat o steluța undeva la baza gâtului si din unul lung, am făcut două, să le pot purta pe post de brățară.

  Se așează frumos pe piele și cu un pic de ajutor de la soare sclipesc de nu te vezi!
Mă gândesc că ar putea înlocui cu succes bijuteriile la plajă, știti doar cât de incomode sunt și desigur, greoie atunci când intri în apă.


Rezistă până la 5 zile de la aplicare și nu se dezlipesc ușor, cu toate acestea, trebuie să fiți atente cu săpunurile, cremele sau produsele pe bază de alcool. Aceste produse vor duce la desprinderea tatuajului de pe piele mai repede, deci încercați să evitați substanțele uleioase în jurul zonei cât mai mult posibil. Dar, hei, dacă se desprinde, nu este niciun un dezastru. Unele pachete de tatuaje conțin modele diferite, astfel încât să puteți pur și simplu lipi unul nou. 


Tatuajele sunt complet sigure și respectă toate reglementările internaționale.
Site-ul Gold Tattoo explică în mod clar modul de aplicare și de îndepărtare a tatuajelor, există chiar si un filmuleț. Acest lucru este foarte ușor de făcut și fără nici o deteriorare a pielii. Pentru aplicarea tatuajelor este nevoie doar de apă și pot fi îndepărtate cu orice loțiune grasă sau uleioasă, sau pur și simplu cu săpun și apă.
Nu trebuie neapărat să așteptați până când tatuajul și-a pierdut din luciu, puteți oricând să-l schimbați cu unul nou.  

Site-ul e încă în creștere, dar nu duce lipsă de modele! Am auzit că vor apărea mereu altele noi.
  E important să știți că e singurul producător din România. Momentan, tatuajele sunt disponibile doar în nuanțe de argintiu / auriu, dar știu că în curând se vor fabrica și pe negru.

Mie la astea de jos imi fuge gândul :)
 Let’s all shine this summer!

Love,D
 
 

You Might Also Like