anti imbatranire,

Gloves in a bottle | Review

21:50:00 Descude 0 Comments




Micuțul acesta a reușit să umple blogosfera de articole și probabil vă întrebați de ce s-a creat atâta tam-tam în jurul lui. Adevărul e că după ce am primit produsul, am făcut niște cercetări. Nu știam nimic despre el. Când am ajuns pe site-ul lor, l-am văzut recomandat de multe reviste și foarte multe bloguri.

Cu ce se remarcă acest produs, cu ce este el diferit ? Practic este o loțiune-scut;
Când îl folosiÈ›i, se creează o barieră pentru a proteja pielea de lucrurile rele din viaÈ›a voastră ( poluare, detergenti, etc.) È™i permite lucrurilor bune să acÈ›ioneze.  Gloves in a bottle pătrunde printre celulele moarte ale pielii È™i permite uleiurilor tale naturale să hidrateze pielea. De fapt, permite pielii să respire din nou! Și partea interesantă e că aceasta loÈ›iune nu se duce la spălat, ea formează de fapt o legătură cu pielea ta, menÈ›inând-o protejată pentru mai multe ore! Nu este grasă sau lipicioasă È™i trebuie aplicată odată la 4 ore. 




Secretul acestei loțiuni este în principal dimeticonul, un silicon care a fost dovedit că sigilează umiditatea în piele.
Desigur, trebuie să aveți în vedere că Gloves in a bottle nu este un produs miracol împotriva îmbătrânirii; nu are nici antioxidanți, retinoizi sau alfa hidroxi acizi, nici măcar protecție solară pentru a proteja impotriva semnelor de îmbătrânire. Totuși, dacă pielea uscată este preocuparea voastră principală, vă recomand Gloves in a bottle - este cu adevărat foarte eficient în tratarea pielii uscate și veți simți asta chiar de la prima aplicare.






Loțiunea se poate folosi pentru ten, corp și mâini și vine ambalată în 2 variante: de 250 ml sau 60 ml (varianta portabila, pentru geanta).






Love,D

You Might Also Like