blogger,

CEASUL DIN LEMN JORD WATCH

04:09:00 Descude 0 CommentsFă-ţi timp, măcar o clipă, să vezi pe unde treci!
Fă-ţi timp s-auzi ce spune o floare
Creează-ţi un vis, agaţă-te de el, nu îl lăsa să se spulbere!
Nu avem timp să stăm şi să privim?
 Dacă vrei timp, trebuie sa-ți faci timp!Deși suntem cu toții îngropați adânc cu privirea în jos, în telefoanele noastre și putem spune dintr-o privire ce oră e, ceasurile de mână sunt încă un lux, un accesoriu pentru fiecare femeie care are o înclinație pentru detalii!
 Ceasurile din lemn? Da, recunosc... m-a acaparat conceptul. Prima dată când am văzut unul, am știut că vreau și eu, chiar dacă nu mă declar o purtătoare pasionată de ceasuri. Din fericire, m-au contactat ei si asa mi-am putut alege unul din frumoasele modele de pe site.

Nu e genul de ceas care să îți trimită notificări sau sa te înștiinteze că ai un nou e-mail, nu te întrerupe în timpul cinei sau în timpul unei conversații.
 Nu, e doar un ceas de mână, de modă veche, tradițional, pe care îl porți de dragul aspectului și pentru simplul fapt ca îți arată cât este ceasul.

Când l-am primit și am deschis cutia elegantă din lemn, dincolo de entuziasmul pe care cu toții îl avem atunci când primim cadouri, eram extrem de curioasă să îl ating, să-l simt purtat pe mână. Am fost surprinsă de impactul vizual uimitor ce nu poate fi comparat cu imaginile pe care le-am găsit online. Este ceva special la el ce nu poate fi capturat printr-o simplă fotografie.

Natura materialului său - lemn de cireș, garantează că fiecare ceas este unic. Nu există două ceasuri identice, exact ca și ADN-ul uman sau amprentele, astfel rămâne o surpriză până când este deschis.  


Comparativ cu cele mai multe ceasuri pe care am avut ocazia să le port, acesta e vizibil mai ușor, ceea ce îl face foarte confortabil și ușor de purtat, atât de ușor încât uiți uneori că e la mână.

Fiecare ceas JORD a fost conceput pentru a putea fi stropit, dar nu este destinat scufundărilor complete în apă. 
Până în prezent nu am nici o plângere, deși nu intenționeaz să-l port pe o ploaie torențială sau la plajă

Pe scurt, este un ceas cu un design unic, ecologic, cu un farmec aparte, old school. Materialul  neobișnuit și foarte atractiv va capta cu siguranță atenția oamenilor, oriunde vei merge!

#jordwatchLove,D

You Might Also Like