bijuterii temporare,

TATUAJE TEMPORARE FLASH TATTOO

08:53:00 Descude 0 Comments






ÃŽn această vară vreau să înlocuiesc bijuteriile tradiÈ›ionale cu tatuajele Flash! Sunt stylish È™i strigă după vacanță. Cred că vor arăta grozav pe pielea bronzată, într-o rochie albă, în stilul celor greceÈ™ti. Norocul nostru este ca le putem comanda de pe Gold Tattoo È™i în doar câteva zile ne putem bucura de ele. 

Am primit multe modele frumușele pe care vreau să le păstrez, le voi scoate în evidență într-o postare viitoare, dacă rochița pe care o aștept e exact așa cum mi-o imaginez .

E încă frig afară și port bluze cu mâneci lungi, nu are rost să le irosesc. De dragul vostru, mi-am aplicat o steluța undeva la baza gâtului si din unul lung, am făcut două, să le pot purta pe post de brățară.

  Se aÈ™ează frumos pe piele È™i cu un pic de ajutor de la soare sclipesc de nu te vezi!
Mă gândesc că ar putea înlocui cu succes bijuteriile la plajă, știti doar cât de incomode sunt și desigur, greoie atunci când intri în apă.






Rezistă până la 5 zile de la aplicare È™i nu se dezlipesc uÈ™or, cu toate acestea, trebuie să fiÈ›i atente cu săpunurile, cremele sau produsele pe bază de alcool. Aceste produse vor duce la desprinderea tatuajului de pe piele mai repede, deci încercaÈ›i să evitaÈ›i substanÈ›ele uleioase în jurul zonei cât mai mult posibil. Dar, hei, dacă se desprinde, nu este niciun un dezastru. Unele pachete de tatuaje conÈ›in modele diferite, astfel încât să puteÈ›i pur È™i simplu lipi unul nou. 






Tatuajele sunt complet sigure și respectă toate reglementările internaționale.
Site-ul Gold Tattoo explică în mod clar modul de aplicare și de îndepărtare a tatuajelor, există chiar si un filmuleț. Acest lucru este foarte ușor de făcut și fără nici o deteriorare a pielii. Pentru aplicarea tatuajelor este nevoie doar de apă și pot fi îndepărtate cu orice loțiune grasă sau uleioasă, sau pur și simplu cu săpun și apă.
Nu trebuie neapărat să așteptați până când tatuajul și-a pierdut din luciu, puteți oricând să-l schimbați cu unul nou.







  

Site-ul e încă în creștere, dar nu duce lipsă de modele! Am auzit că vor apărea mereu altele noi.
  E important să È™tiÈ›i că e singurul producător din România. Momentan, tatuajele sunt disponibile doar în nuanÈ›e de argintiu / auriu, dar È™tiu că în curând se vor fabrica È™i pe negru.

Mie la astea de jos imi fuge gândul :)








 



Let’s all shine this summer!

Love,D
 
 

You Might Also Like