albastru royal,

Blue shadows | OOTD

01:30:00 Descude 0 Comments


În mod miraculos, în ultimele zile, soarele a strălucit cu mult entuziasm, așa că m-am înarmat cu ceva răbdare și am luat partea din spate a dulapului unde stau hăinuțele mele preferate de vară, și le-am scos la sortat.
După ce mi-am petrecut weekend-ul aranjând și împachetând în sfârșit hainele și jachetele groase de iarnă, am realizat că pot rezuma ceea ce am așezat pe umerașe în piese încă versatile și simple, de bază , într-o singura culoare,  vă las pe voi să bănuiti care :)
Asta înseamnă un singur lucru, că diminețile mele vor fi, fără îndoială, rapide și cu mai puțină bătaie de cap pentru a găsi ceva de purtat;
In garderoba de vară, în schimb, am dat peste mult mai multă culoare, cum e și normal, de fapt. Predomină albastrul, în toate nuanțele, dar cel royal e pe sufletul meu!
Rochița pe care o vedeți e din colecția de anul trecut, am purtat-o cu tocuri la nunta prietenei mele, azi am încercat-o cu sandale joase, sandalele de pe Milanoo.com,  foarte încărcate de pietre sclipitoare, mari și mici. Sunt comode, asa cum mă așteptam și usor de purtat.
Apropo de încăltăminte, uite așa poți transforma o rochie eleganta într-una casual, și invers!
Port: 

Rochie | Click AICI
Sandale |  Milanoo.comAlte modele asemănătoare:

You Might Also Like