Anian hair care,

Bad choice ☺ | Outfit of the day

06:25:00 Descude 0 Comments


Nu este ceva ce mi se întâmplă în fiecare zi, dar uneori fotografiile pur și simplu nu ies conform planului. Ar putea fi că locația nu a fost cea mai bună alegere, că starea mea de spirit nu este ideală când ajung la fața locului sau poate creativitatea a decis să nu se prezinte în acea zi și pe deasupra, cerul să fie înnorat. Oricare ar fi motivul, o iau de la capăt și cumva trebuie să iasă ceva,  de multe ori asta implică timp pierdut și mai multe ședințe foto până ajung la un rezultat.

Cam așa se întâmplă și cu ținutele; îmi fac o idee în minte, le așez împreună, apoi când mă îmbrac și mă uit în oglindă, chiar înainte de a ieși pe ușă, realizez că aș fi putut să fac o treabă mai bună. Se întâmplă și asta te face să te simți nesigur cu privire la aspectul fizic, dar în realitate, nimănui nu îi pasă cu adevărat ( iar dacă o fac, pur și simplu ignor ), există întotdeauna un mâine să pot încerca din nou.
Cam ăsta este scenariul ținutei de astăzi, când creativitatea și lumina bună m-au abandonat!Mi-am comandat pantalonașii și un tricou alb (  AICI și AICI ), cu gândul că le voi purta împreună. Planul nu a putut fi pus în practică pentru că, 1. pantalonii nu au talie înaltă așa cum mi-am imaginat, 2. tricoul e prea scurt și nu merg împreună.  
 Mi-a fost greu să găsesc ceva în garderoba personală cu care să se potrivească, prea extravaganți în partea din spate pentru gustul meu. Mi-au dat de furcă și nu pot să mă plâng, a fost greseala mea, eu i-am ales, poate data viitoare voi fi mai atentă not.
Am purtat:

Pantaloni scurti  |  Zara via BrandCircus
Camasa  |  Similar AICI
Botine  |  Similar AICILove,D


You Might Also Like