manusi,

White is still white

07:13:00 Descude 0 CommentsHello, 2015!

Am inceput anul exact asa cum imi doream, in liniste...asadar am pasit in noul an binedispusa. Inceputul lunii Ianuarie este in mod traditional un moment pentru noi rezolutii. Eu nu sunt de acord in totalitate cu acest concept, in schimb, sosirea uni nou an provoaca in mintea mea un sentiment de speranta si reinnoire, ca o pagina goala ce trebuie umpluta, o oportunitate de a reflecta asupra celor mai profunde dorinte. Anul acesta am decis sa las viata sa ma surprinda. Nu mi-am setat goal-uri, nu am rezolutii specifice, singurul lucru pe care mi-l doresc e sa am posibilitatea de a creste ca persoana. Sunt o fata simpla si desi as putea cere o mie de lucruri de la 2015, la sfarsitul zilei stiu ca am nevoie  doar de dragoste si multa sanatate.

2014 a fost foarte greu pentru mine, am lasat multe lucruri in urma si a trebuit sa invat sa iau totul de la capat. Am muncit foarte mult si pentru prima data in viata mea am reusit sa renunt la ceva ce mi-ar fi putut schimba radical viitorul. Chiar daca acum contul meu bancar nu e cel mai fericit, in 2014 am invatat sa am mai mult curaj si sa nu ma mai uit inapoi, sa analizez lucrurile atent pentru ca odata o hotarare luata, nu intotdeauna e si cale de inoarcere.
 Dress: HERE
Gloves: HERE
Boots: Zara
Coat: Bershka


Va multumesc voua pentru sprijinul acordat in tot acest an si sper ca toate visele voastre sa devina realitate, pana la urma, totul este posibil! 
Un an nou Fericit!

Love,DYou Might Also Like