fashion blog,

Doua motive

03:59:00 Descude 0 Comments
Am doua motive pentru care prefer tinutele monocromatice si daca ar fi sa aleg doua culori pe care se le port o perioada mai lunga de timp, cu siguranta acelea ar fi alb si negru. Primul motiv este usurinta de a le combina si posibilitatile nelimitate pe care le ai doar cu aceste doua superbe culori.
Al doilea motiv este ca merg exceptional de bine cu orice ten si poti sa te joci cu usurinta cu cantitatile de alb-negru in functie de ocazie si sezon astfel incat, chiar daca multe dintre articolele de imbracaminte vin si pleaca din garderoba mea in functie de tendinte, piesele monocromatice sunt agatate in permanenta in dulapul meu. Acum sa speram ca nu vom fi niciodata restrictionati sa purtam doar doua culori, oricat de provocator ar parea, ar putea fi destul de trist.
Uneori, unele haine arata uimitor pe ecranul calculatorului, dar atunci cand te vezi cu ele in mana, se dovedeste ca de fapt te-ai inselat. Asta e povestea rochitei pe care o port si oricat de incantata am fost cand am adaugat-o in cos, nu pot spune ca am primit ce am comandat. Rochia seamana cu cea de pe site, dar eu ca si client ma astept sa primesc un produs identic. Materialul e foarte subtire si se vede ABSOLUT tot prin el, ori in ochii mei nu e nimic mai mult decat o rochie de plaja.
 E prima dezamagire din istoria comenzilor mele online!

Va las pe voi sa identificati diferentele!
Rochia o gasiti AICI!
P.S. Cred ca va puteti imagina ca am inghetat putin la poze, dar moda si blogul cer sacrificii :)

Dress: Milanoo
Boots: Zara
Belt: Stradivarius

Love,D

You Might Also Like