Rosu si negru?!?

04:34:00 Descude 0 Comments

ROSU-pfff,sa va explic cat de tare fug de aceasta culoare?(i se alatura si portocaliul) si va spun sincer ca nu am absolut niciun articol vestimentar/accesoriu rosu.Lucrurile nu stau la fel cand e vorba de machiaj sau unghii,iubesc fardul/rujul/oja rosie si le port cu o deosebita placere...insa destul de rar.
NEGRU-asa cum Federova (o tot mentionez in postarile mele...mi-e draga,ce sa fac?) a facut o obsesie pentru alb,pentru mine negrul e lege si prea multe haine colorate la mine in dulap nu am.
Totusi cele doua combinate(rosu si negru) si modelul pantofilor,m-au convins sa fac comanda pe Oasap.com,impulsionata bineinteles si de creditul ce il obtinusem chinuindu-ma cu monstrul ce mai,mai sa ma termine psihic.
Pantofii au ajuns in cele 15 zile mentionate,dar am avut probleme la posta vamala.


Pantofii sunt frumos lucrati,arata exact ca pe site.
Partea neagra imita catifeaua,e foarte moale si nu creeaza disconfort in timpul mersului,tocul si varful sunt lacuiti.

Se observa in umbra si fotograful...hi,hi

Sunt destul de inalti(9 cm tocul + 3cm platforma) incat sa imi ingreuneze mersul,asa ca vor sta la loc de cinste langa celelalte perechi ale mele pe care le admir,le probez putin prin casa si atat:))


Nu am reusit sa ajung decat putin in spatele blocului pentru a face poze,imi ies din picioare si nu stiu ce sa fac sa le micsorez putin interiorul.Marimea e 36(atat cat port),insa pe site erau si 35,acum imi dau seama ca erau mai potriviti.


I-am asortat la un ruj rosu...cum era si firesc:)
Tinuta e simpla,nu lipseste negrul...dupa cum v-am spus.

Click pe poza pentru marire!

Se observa deja frunzele cazute,semn ca nu mai e mult din vara...tristete mare.:D

Pupici,Descude

You Might Also Like