biscuiti vegani,

HAUL dm drogerie markt

01:41:00 Descude 0 Comments

 

Buna dragilor,

Inchei acest an cu HAUL-ul lunar - produse cumparate din dm drogerie markt. Au trecut cateva saptamani de la ultima mea vizita in magazin, dar nu am vrut sa va lipsesc de el. Timpul mi-a lipsit. Nu am cumparat nimic nebunesc, nimic nou, cunoasteti foarte bine produsele mele preferate pe care le iau in mod constant, de aceea nu insist decat pe cele despre care am omis sa mentionez. 

Voi incepe cu iubitii mei biscuiti cu ciocolata si visine de la Ambrozia (produs romanesc), vegani, fara zahar, absolut deliciosi. I-am descoperit la Andreea Balaban si de atunci ii cumpar constant, unde mai pui ca ii plac si Oliviei. Ii cunoasteti? Daca nu, trebuie sa ii incercati.

 

Din intamplare am descoperit si fasolea rosie de la dm BIO, e minunata pentru salate si e foarte gustoasa. Si nici macar nu stiam ca exista la dm.

Nicio vizita la dm fara cafeaua boabe de la dm Bio. Cea mai buna. Un pachet de cafea ma tine o luna intreaga, daca nu mai mult. Aromata si cremoasa, chiar recomad.

Un alt produs care mi-a sarit in ochi sunt pastele colorate din grau dur si legume. Lista de ingrediente suna excelent si abia astept sa le incerc. Stati pe aproape, sigur revin cu impresii.

 

De asemenea, o prezenta permanenta e si deodorantul de la Borotalco. Pana acum am incercat cam toate variantele si ramane in continuare deodorantul meu peferat.

Apropo, am descoperit recent zaharul de cocos, una din cele mai healthy variante de zahar care exista pe piata. Il folosesc in cafea, ceai, prajituri, orice. M-am bucurat sa gasesc o varianta si pe rafturile din dm, ca idee sa incercati si voi macar odata.

Produse de mentionat mai sunt si tabletele de vitamina C, multe multe variante gasiti in dm. 

Biscuitii pentru catei, batoanele pentru pisici, pasta de fructe pentru copii. Sigur am omis multe. Revin.

Toate cele bune, va pup cu drag si va doresc un 2023 superb!

PS: ma bucur ca sunteti in continuare aici, sa ne auzim cu bine si in urmatorul an!

You Might Also Like