geanta de plaja,

Tinute de vara cu Bonprix

03:27:00 Descude 0 Comments

 

Desi avem casa situată în afara orașului, e la doar 3 minute distanta de ce inseamna Iasi. Acceasi situatie si la ai mei acasa. Ceea ce am iubit atât de mult in copilarie, am vrut si pentru copiii mei. Să trăiesc in inima naturii, dar aproape de oraș. Apreciez sentimentul de a veni acasă într-un loc liniștit la final de zi, știind că nu este nevoie să imi iau vacanta pentru asta. Orașul este la doi pași, ceea ce înseamnă că am întotdeauna posibilitatea de a-mi rezolva treburile foarte usor si mai important, la orice ora din zi. 

Si totusi, va iau astazi in gradina mamei unde am incercat sa surprind cateva tinute create cu piese Bonprix.

Prima tinuta

Formata din palarie cu funda maro si rochie midi cu print superb (floarea soarelui si multe alte flori in dimensiuni mari). Palaria striga dupa vara, iar funda aia e mult prea frumoasa sa nu o iau alaturi de celelalte palarii din dressingul meu. 

In categoria Accesorii veti gasi si alte modele de palarii, dar pe mine aceasta m-a atras in mod clar. 
Tinuta nr 2 
 
Doua piese pe care le-am descoperit pe site tare dragi mie. 
O superbitate de rochie, care ma duce cu gandul direct la vacanta, la Grecia... poate chiar Santorini dupa contrastul dintre albastru si alb. Dimensiune usor peste genunchi, voluminoasa si cu volanase. 
 
Siiii, geanta din rafie. Pe site parea mai mica si m-am bucurat enorm cand am vazut cat este de incapatoare. Pot cara in ea tot ce imi este necesar si a devenit instant geanta mea de vara, chiar daca gurile rele spun ca ar fi de fapt o geanta de plaja. Si cui ii pasa? 


Tinuta nr 3

Vedeta fiind pantalonii nude cu talie inalta, numai buni pentru minione cum sunt eu :). Probabil stiti, creaza iluzia de picioare mai lungi. Oricum, pantalonii sunt foarte faini, material din demin si cu buzunare incapatoare, si in fata si in spate. 
Curioasa din fire, vreau sa stiu care din cele trei tinute e preferata voastra?!

You Might Also Like