Ce am mai primit de la Femme Luxe

05:20:00 Descude 0 Comments

  


Săptămâna trecută am lucrat atât de mult în fața calculatorului că, până la sfârșitul săptămânii, mâinile mele s-au lasat cu dureri și creierul supraîncălzit. M-am hotărât să-mi iau puțin timp și să-mi petrec întreaga sâmbătă în pijama. Am comandat pizza, am încercat să vizionăm un film și m-am culcat devreme in fiecare seara. A ajuns să fie cea mai bună saptamana într-o perioadă lungă de timp și mă simt de parcă m-am izolat puțin de lume. Am atât de multă energie, așa că mă gândesc că oricine are nevoie de o zi de pijama acasă, din când în când. De preferat în fiecare saptamana.

Totusi, am fost productiva si pe partea de comenzi online, iar ultima vine de la Femme luxe.

Stati sa vedeti ce mi-am comandat tura asta:


O fi final de sezon rece, dar eu tot mi-am luat doua pulovere frumoase. Primul e acel crop top, cu imprimeu. Croi fain, inedit, culoare pe gustul meu. Celalalt este lungut, cu slituri laterale. Se aseaza super fain si e si confortabil. Poate fi purtat si in tinute de genul Festival Outfits.

Celelalte piese:

Avem odata un compleu format din pulover si fusta, vai cat de mult imi place. Imi doream unul inca de anul trecut. Ador culoarea lui, ador cum se aseaza si imi place chiar si modelul acela care te duce cu gandul la tricotaje. Pe lista mea de dorinte ar mai fi si Grey Loungewear. Dar si Co Ord Sets .

Ultima piesa este o bluza alba, cu detalii foarte frumoase. Cropped top, cu decolteu adanc si cu fermoar in partea din fata. Mi-a mai placut si un item din categoria Bodycon Midi Dress.

Dar tot la fel de mult as merge si pe un Milkmaid Top

Voi ce spuneti? You Might Also Like