accesorii barbati,

Piese pentru barbati | Trendhim

10:50:00 Descude 0 Comments


Știm cu toții că accesoriile bine alese pot duce o ținută la un alt nivel și o pot face să treacă de la 0 la 100 instantaneu. Știm că accesoriile sunt cele care completează outfitul și arată că ți-ai făcut timp pentru a face ținuta să arate bine și că nu ai aruncat doar primele piese vestimentare pe care le-ai văzut. Știm, de asemenea, că accesoriile folosite greșit și fără încredere pot distruge cu ușurință întregul aspect. 

V-am prezentat deja intr-un articol anterior descoperirea mea legata de accesoriile pentru barbati si de unde i-am comandat deja barbatului meu :)) o pereche de ochelari si cureaua pe care vreau sa v-o arat azi. Din piele italiana, se vede ca e de calitate si are un aspect suuuper fain. Catarama este cu aspect uzat, motiv pentru care arata foarte chic. Promit. 

Apropo, este disponibila pe mai multe marimi, un detaliu destul de important.

Trendhim este un site international cu foarte multe articole. Din experienta mea va spun ca produsele ajung in cateva zile de la plasarea comenzii. Foarte atent ambalate si cu grija la detalii.Deci? Ce spuneti? Va plac accesoriile alese de mine?You Might Also Like