cadouri barbati,

Idei cadouri barbati de pe Trendhim

05:38:00 Descude 0 Comments



S-ar putea sa va usurez viata spunandu-va ca am descoperit un site international cu cele mai faine idei de cadouri pentru barbati. Iar aniversarile sunt momentele perfecte pentru a da un search dupa cadoul perfect. Doar ca eu am gasit un loc care le include pe toate. 

 Si daca cumva tatal, fratele, partenerul, amicul, colegul de serviciu nu v-a dat inca niciun indiciu, nu va faceti griji. Stiu ca nu este usor sa gasesti cadoul perfect pentru barbatul din viata ta, si inainte de a te multumi cu inca un cadou plictisitor, ia-ti putin timp si rasfoieste site-ul Trendhim. Este plin de articole faine si atent gandite pentru a se potrivi oricarui barbat sau buget.

Eu i-am ales lui Claudiu doua piese de care e tare incantat. M-am gandit in primul rand ce ar alege el si asa am ramas la cele doua, prima dintre fiind o pereche de ochelari de soare de la Waykins. Am ales un model turcoaz cu oglinda ambit, un model superb daca ma intrebati pe mine. 

Va zic din start ca i-am imprumutat si eu de cateva ori, marturie stau pozele de mai jos. 

- au protectie % impotriva razelor daunatoare UVA si UVB

- lentile polarizate

- vin cu husa de depozitare si au cutie inclusa










Sper ca v-a fost de folos articolul, si da... revin cu detalii legate de celalalt articol, pana atunvi va tin putin in suspans.


You Might Also Like