coafat,

Rowenta Express Air Brush - perie de îndreptat

11:09:00 Descude 0 CommentsAșa cum am menționat de foarte multe ori, am firul de păr gros și din acest motiv părul meu este dificil de coafat, eu neavând pic de îndemânare, așa că nu am prea multe sfaturi în ceea ce privește aranjarea lui, dar știu ce funcționeaza pentru mine.

Sunt zile în care chiar nu îi fac nimic, și sunt zile când îl pun pe bigudiuri sau apelez la ondulator dacă am mai mult timp, însă recent m-am îndrăgostit de peria cu aer cald Rowenta Express Air Brush
Știți că de cele mai multe ori sunt toată numai bucle, ei... peria asta m-a convins că se poate și altfel și am început să o folosesc din ce în ce mai des. 

Peria e foarte practică tocmai pentru că vine cu ceva nou: usucă și îndreaptă în același timp - are difuzie de aer cald + peri încălziți. 

Da, da... ați dedus bine. Poate fi folosită direct pe părul umed reducând timpul de coafare la jumătate fără să mai fie nevoie de uscător și ulterior de placă.2 în 1 - usucă și coafează și ai scăpat de-o grijă și de timp pierdut inutil.


*Produs primit spre testare prin campania Buzzstore

You Might Also Like