amiclubwear,

Despre rutină și un nou outfit

08:01:00 Descude 0 Comments

Rutina și obiceiurile mele de zi cu zi se schimbă de la an la an și sunt recunoscătoare pentru asta. Așadar, am făcut niște mici schimbări care mă ajută să mă întorc pe drumul cel bun și să-mi curăț mintea și corpul. Cea mai importantă regulă pentru mine este să mă culc devreme. Mai mult somn, mult mai odihnită a doua zi. 

Îmi doresc, de asemenea, mai puțin zahăr, ceea ce e cel mai greu.

Sunt o persoană căreia îi este sete mereu, și mă țin tare pe poziții pentru a bea apă suficientă.

Detoxifierea mea vizează mâncarea sănătoasă și cât mai clean. Multă verdeață, fructe și, cel mai important, mese gătite acasă. Am sărit de mult peste alcool, sare excesivă, îndulcitori și încerc să mănânc cât mai puțin zahăr.

Cu toate astea nu uitați, chiar și cele mai ambițioase seturi de reguli sunt menite a fi încălcate din când în când.

Outfit details:

Top-ul lăsat pe umeri, tipul de bluză pe care îl ador tare în ultimul timp, e de pe Dresslily. E confortabil și materialul e moale si plăcut la atingere. E decorat cu năsturei pe partea din față, dar sunt doar de decor.

 Și, în sfârșit, ghetele din catifea de care multe dintre voi m-ați întrebat pe Instagram. Sunt de pe Amiclubwear și sunt incredibil de confortabile. Sunt foarte bine lucrate și catifeaua le face să para mai scumpe decât au fost defapt.Aici puteți descoperi cele mai noi produse de pe Dresslily.

Și am și o serie de coduri de reducere pentru voi:

Use code DLAnniversary   with 12% discount  
Use code " DLAnniversary " for all order with over 25USD save 3USD 
Use code"DLAnniversary"  for all order with over 50USD save 6USD
Use code " DLAnniversary " for all order with over 100USD save 12USD

You Might Also Like