fashion blogger,

Rochii de catifea elegante pline de feminitate

09:29:00 Descude 0 Comments
Pentru mine, catifeaua e sinonimă cu eleganța și feminitatea, și din fericire e nelipsită din tendințele anului 2019. A revenit în forță în ultimii ani și asta mă bucură nespus, iar astăzi vin și eu cu o propunere de ținută pentru voi care consider că se potrivește femeilor elegante, indiferent de vârstă.
Așadar, subiectul aricolului de azi: rochiile de catifea.


 Am ales să port o rochie până la genunchi cu peplum, mâneci lungi și decolteu în V. Mi-a plăcut datorită culorii deosebite și a modelului interesant. Este o piesă clasică pe care o pot accesoriza în funcție de eveniment și aștept cu nerăbdare următoarea ocazie să o port.

Și pentru a vă ușura puțin căutarea, mai vin eu cu o propunere: rochia neagră de mai jos. Din punctul meu de vedere, rochiile din catifea vor fi întotdeauna alegerea potrivită pentru ocaziile în care vrei să adopți o ținută sofisticată și să atragi toate privirile din jur.
Catifeaua a fost și va rămâne un material nobil și e demnă de a fi purtată la evenimente speciale. Un cocktail, o invitație la operă, nuntă sau petrecere, toate pot fi onorate într-o rochie de catifea.

Pe langa cele două recomandări ale mele, puteți descoperi toată colecția de rochii MissGrey cu noutăți la fiecare 2 săptămâni.Cu drag,
Descude

You Might Also Like