balsam de corp,

Produsele Barnängen. Inspirate de Lagom

05:29:00 Descude 0 Comments

Hei, dragilor

Dacă mă urmăriți și pe Instagram (@descude.blog), probabil ați văzut deja coletul trimis de către echipa Buzz Store acum câteva săptămâni :).

În colet au fost 3 produse diferite ale brandului Barnängen din gama Nordic Care și un set spa, și chiar v-am scris atunci o scurtă introducere, cine vrea să o citească din nou, dați click aici.

Barnängen este o marcă suedeză, iar în Suedia uneori poate fi rece, așa că sunt convinsă că știu exact ce funcționează pentru o pielie uscată!

Dar să vedem ce înseamnă Lagom

Lagom - cuvântul care descrie un întreg stil de viață suedez, definește starea de bine și de echilibru.Gel de duș Caring

Are o textură cremoasă, face spumă și e foarte delicat cu pielea, iar mirosul proaspăși plăcut se păstreaza ceva timp, chiar și după duș. Hidratează pielea chiar în timpul dușului și este minunat de potrivit pentru o piele uscată.


Loțiunea de corp Caring

Pot să spun sincer că acesta este un produs care mă face să vreau să mă răsfăț și să-mi fac timp să mă îngrijesc mai mult de corpul meu. Încă o dată, îmi place că loțiunea de corp vine cu o pompiță și nu într-un recipient. 

Ambele conțin ovăz și 5% Cold Cream.

Balsamul de corp este mult mai dens decât loțiunea de corp și o spatulă e chiar utilă. Se topește imediat în contact cu pielea și este foarte hrănitor. Mai ales în zona coatelor, genunchilor sau picioarelor, zone care sunt în mod normal mai uscate.
Parfumul delicat m-a convins instant. La fel ca și la celelalte produse, este foarte plăcut, miroase a proaspăt spălat... a curat. Cumva îți dă sentimentul că vrei să te înfășori într-o pătură și să te simți bine!

Produsul se absoarbe rapid și lasă pielea fină, plăcută la atingere. Perfect pentru iarnă, iar pentru o piele uscată e un vis!
Desigur, astfel încât crema să fie absorbită în piele, trebuie aplicat într-un strat subțire. Dacă se aplică din abundență, se va absorbi mai greu.Aceasta a fost prima mea impresie despre produsele Barnängen. N-am avut niciodată acest gen de reacție, dar OMG, trebuie să încercați aceste produse. Sunt foarte mișto, miros bine și sunt, de asemenea, foarte hrănitoare.

Mulțumesc, Barnängen și echipa Buzz Store.


Love, D

You Might Also Like