bonprix,

Pantaloni pentru minione si un maiou rosu, marca Bonprix

08:24:00 Descude 0 Comments




Nu sunt genul de persoana care posteaza zilnic. Trebuie să ma simt inspirata pentru a face asta si este important pentru mine să am imagini bune și conținut interesant. Nu e ușor, dar încerc. Cea mai mare parte a inspirației mele apare fara sa vreau si vine pe nepregatite.
In plus, trei factori importanți trebuie să ii am în vedere înainte de a face pozele: alegerea hainelor, fundalul și o bună energie in jurul meu.









Detalii outfit


Exista pantalonii perfecti? Nu stiu. Cu toate acestea, știu că am găsit ceva aproape de perfecțiune. Am adunat mai multe perechi de-a lungul anilor, în principal in nuante de alb și negru, insa există întotdeauna ceva nou pe piață. V-ați gândi că designul lor este acelasi, dar unii pot fi cu talie inalta, ca și ai mei sau altii pot avea o lungime diferita. Sa nu mai zic de variantele de culori și țesături care exista, de asemenea, in magazine.


Niciodată într-un milion de ani nu credeam că voi purta pantaloni roz, am tendința să rămân la culori neutre, așa cum am mentionat chiar mai sus. Exista o multime de moduri in care puteti sa ii purtati, iar in cazul meu, am optat pentru un top rosu cu fundite, foarte girly si simpatic, care poate fi achizitionat de pe Bonprix, la categoria Bluze.









Port: Maiou Bonprix  |  Pantaloni Zara

Hairstayle by Ciprian Coldovan (link catre pagina de Facebook)





Love, D

You Might Also Like