accesorii,

Helanca neagra. Bonprix

07:00:00 Descude 0 Comments







Dacă sunteti pe aici de ceva timp, veți ști că acest blog a început ca un blog cu buget mic si mereu cautam sa iau cea mai buna decizie atunci cand era cazul sa fac shopping.
În trecut, as fi luat-o razna in perioada reducerilor și aș fi cumpărat mai multe lucruri decât as fi avut nevoie, doar pentru că erau la reducere. Peste ani am învățat cât de puțin este cu adevărat mai mult când vine vorba de lucruri.
Acestea fiind spuse, sunt momente în care nu pot justifica cheltuielile pe haine sau accesorii. Totusi nu vreau să contribui la ceea ce numim acum "fast fashion", așa că atunci când aleg să fac cumpărături, este cu intenție. Au trecut de mult zilele in care imi umpleam cosul doar pentru a obtine transport gratuit sau oricare ar fi fost "oferta" zilei. Acum, dacă am nevoie de un singur lucru, iau doar un singur lucru.







#OOTD

Cu asta in minte mi-am ales aceasta helanca neagra de pe Bonprix, pentru ca stiu sigur ca imi va servi la multe tinute si nicidecum nu va sta aruncata prin dulap. Simpla si de efect, poate fi gasita la categoria Bluze pe site.










Port: Helanca Bonprix  |  Curea piele naturala SOS Collections 
 Sandale Amiclubwear





Love, D


You Might Also Like