fashion blogger iasi,

Vorbim despre culori

02:04:00 Descude 0 Comments

Nu este un secret că îmi place să port negru. Am realizat însă că și culorile sunt importante în viața și garderoba mea, și poate că e mai bine. Totuși, ca
și în cazul găsirii unui imprimeu floral potrivit, și în cazul combinațiilor de culori este vorba despre amestecul potrivit. Și model. Este un joc complicat și, cu siguranță, unul care se termină întotdeauna - cel puțin pentru mine - cu acea " senzație de bine ". Nu vă pot da o formulă de culoare care să garanteze succesul, dar ceea ce vă pot spune este că trebuie să vă asigurați că alegeți culorile care merg cu tonul pielii. De ce? Ei bine, pentru început, va complimenta fiecare celulă din corpul vostru. Vă va aduce la viață - în timp ce unele culori pot face ca totul să rămână plat.

 Apoi, desigur, există întotdeauna " culorile tale preferate ". Este greu să te îndepărtezi de ele dacă le ai la suflet, dar mai bine fii cinstit cu tine; oricât de mult îți place o culoare, dacă nu funcționează pentru tine, lasă-o să dispară. E mai bine. Până la urmă curcubeul e plin de culori!

Bluza bleu ciel cu volane si umerii goi

Fusta neagta de blugi asimetrica

Ochelari roz de la H&M

Sandale animal print cu imprimeu floral si toc mic, cu bareta
PS: nu port niciodată mov, nu mă avantajează și nici nu îmi stă bine. Chiar dacă e o culoare foarte frumoasă.

Detalii outfit

Sammydress ◈ Top cu volane
ZafulFustă de blugi
Amiclubwear ◈ Sandale animal print

 Cum îți place ținuta mea dulce de vară? Ai o piesă preferată? Și cum ți se par sandalele cu imprimeu floral?


You Might Also Like