blogger iasi,

Nicio vară fără... o rochie cu volane

05:51:00 Descude 0 Comments




The sales are on! Doar chiar eu sunt cea care, în acest moment, navighează pe Zaful.com și alte magazine online preferate. Din fericire, am învățat din multe greșeli și acum mă pot numi "profesionistă" ( haha ). Fac rareori alegeri nereușite și am devenit mai degrabă pretențioasă și nu mă mai entuziasmez așa ușor. Mă gândesc mai mult la sezoanele viitoare, caut să le pot purta la anul, și la celălalt... și compar întotdeauna prețurile magazinelor online, precum și termenii și condițiile. Multe site-uri au aceleași produse, dar cu reduceri diferite și în timp ce un magazin vă oferă transport gratuit, la celalalt s-ar putea ca totalul să fie destul de mărișor, la finalul comenzilor. 








Am găsit această rochie pe Zaful și chiar acum e la reducere. Este una din noile mele favorite. Perfectă într-o zi de vară caldă, arată grozav cu o pereche de sandale joase, espadrile sau chiar teniși. Creată dintr-un material moale și ușor, cu acele volănașe capabile să dea oricând noi forme ori de câte ori o briză ușoară de vară vine să se joace. Chiar și pentru o secundă. Nu e de mirare că garderoba mea e plină de volane.

Aș putea să vă îndemn să începeți săptămâna cu câteva pofte serioase. Tiara Concept Store are cele mai cute genți și una din ele e cea pe care o port astăzi, care acum pe site e la promoție, 1+1 GRATIS. Super pont.

Outfit format din:
ZafulRochie cu volane
Tiara Concept StoreMini geantă
SOS Collections ★ Curea din piele
Tezyo ★ Sandale








Ce pot să spun? Îmi place acest outfit. Sunteți de acord și voi?
O săptămână frumoasă și însorită, voi dragi cititori! ♥

You Might Also Like