beauty blogger Iasi,

Crazy Summer By Miss Sporty

08:00:00 Descude 0 Comments


După cum probabil știți, eu nu prea scriu despre viața mea privată decât cu mici excepții și nu cred că v-am zis până acum că mereu mi-a plăcut să colectez, dar nu în modul în care probabil vă gândiți. Îmi place să colectez momente și amintiri mai mult decât timbre sau autocolante. Sunt totuși câteva chestii pe care le colecționez cu sfințenie: ochelarii de soare, fardurile și rujurile sunt cele mai mai pasiuni ale mele. Niciodată nu am suficiente și mereu caut altele noi. Cine în lumea asta are nevoie de 10 rujuri în aproape aceeași nuanță? Ei bine, noi, pasionatele de beauty.

Asta ar putea să explice oarecum bucuria și entuziasmul meu în momentul în care am primit o sumedenie de produse, marca Miss Sporty. O combinație de produse cu ajutorul cărora să reușesc să simt brandul și calitatea fiecărei categorii de produse. kit de sprancene, farduri de ochi pentru smokey eye si blush rozDe la stânga la dreapta avem: kitul pentru sprâncene, o mini paletă de farduri și un blush Insta Glow.

În prezent sufăr de o obsesie a sprâncenelor și trebuie să recunosc că le dedic tot timpul din lume atunci când îmi aplic make up-ul. Kitul pentru sprâncene de la Miss Sporty nu îmi este străin, mi-l recomandase o altă bloggeriță ( Adelina, thank you ), și îl folosesc încă de atunci. Big like.

Mini paleta are nuanțe frumoase și este chiar drăguță și utilă. Fardurile sunt pigmentate și se aplică ușurel. Toate nuanțele sunt simpatice, insă preferata mea e cea de a doua de pe primul rând, perfectă pentru pleoapa mobilă. Nuanțele închise sunt potrivite pentru a crea un smokey eye sau pentru a creea umbre.

Pe timpul verii, marea mea pasiune este găsirea blush-ului care să se potrivească cu tenul meu proaspăt bronzat. Unele nuanțe ( de obicei cele care sunt cărămizii sau piersică) au într-adevăr avantajul de a simula un bronz mai rapid, oferind în acela
și timp un aspect proaspăt, ca și cum abia ai fost înroșită de soare. Desigur, acest sun kissed effect poate fi obținut în mod natural, dar cum nu-mi prea place să mă expun la soare, un pic de ajutor este mereu binevenit. Blush-ul Insta Glow de la Miss Sporty s-a potrivit de minune cu ce aveam în minte și îl folosesc cu drag.
oje aurii si roz sidefate, cu sclipici.

oja roz deschis pastelat

Baza pentru unghii fortifianta

Oja aurie sidefata


Pe lângă toate cele, am mai primit cele trei oje micuțe și cochete după cum urmează: auriu super super sidefat, roz deschis perlat, roz pastel și un base coat.
Îmi plac nuanțele primite și apreciez că au sticluțe mici. Nu apucă să se îngroașe și așa poate reușesc să le termin în timp. Ojele au pensulă groasă și densă, ceea ce ajută mult la întinderea uniformă a ojei. Au și super preț și le găsiți cam peste tot.
Creion de ochi kajal negru intens

Creion fard cremos

Rimel negru intens de la Miss Sporty

Creion de ochi retractabil
Mai departe: creion negru Pump Up Booster, mascara Studio Lash Designer, creion de ochi retractabil și creion verde  Khol Kajal

Pe scurt, rimelul îmi făce genele mai lungi, mai groase
și îmi place că rămân așa toată ziua. Nu încarcă, nu pică și este negru intens. Ce altceva poți cere de la un astfel de produs?!!

Creioanele de ochi au fost binevenite, obișnuiesc să aplic culori trăsnite pe pleoapa inferioară în general vara, când sunt mult mai îndrăzneața pe partea de make-up. Cel verde arată foarte bine și ca bază pe pleoapa mobilă, am deja în minte un machiaj super colorat.

Primer pentru ten, fond de ten lejer cu acoperire medie si fond de ten stickFond de ten So Matte Perfect Stay
Textura produsului este destul de lichidă, iar puterea de acoperire este mică spre medie. Nuanța pe care o am eu este ușor închisă pentru mine, dar trecând peste acest detaliu, cu ajutorul primer-ului rezistă binișor. Obișnuiesc oricum să amestec fondurile de ten între ele pentru a obține nuanța potrivită, așa că nu e ăsta un impediment. Merită încercat, e ieftin și bine formulat.

Fond de ten Stick Really Me
Este un fond de ten lejer, potrivit pentru zilele în care nu am chef de make-up, dar vreau totuși să arăt natural și fresh. Nuanța mi se potrivește perfect, iar în ceea ce privește acoperirea, nu mă declar uimită, însă este ușor de folosit.


Primer-ul pentru ten Insta Glow, ca toate cele pe care le-am folosit până acum, este sidefat, oferă un aspect luminos 
și pregătește tenul pentru fondul de ten. Se aplică bine și nu se simte gras pe ten. Nu e nevoie de mult produs și se amestecă foarte ușor. Contribuie la rezistența fondului de ten pe timpul întregii zile.


Ruj nude sidefat si mat


Cele doua rujuri sunt apropiate ca și nuanță, și totuși sunt destul de diferite prin finish și textură. Ambele sunt nude-uri foarte frumoase, potrivite pentru toate tipurile de ten. Gloss-ul e în aceeași tonalitate și îmi place să îl aplic peste rujuri, pentru un efect super glossy.
  
Sunt într-adevăr un mare fan al produselor Miss Sporty și le folosesc în fiecare zi. Cu alte cuvinte, I am Miss Classy.You Might Also Like