boem,

Vara tarzie, maneci lungi | Outfit si prima colaborare cu Zaful

06:06:00 Descude 0 Comments
Săptămâna a trecut repede și este momentul pentru sfârșitul plin de farmec al săptămânii, weekend-ul. Chiar dacă ies rar, îmi place ca fiecare weekend să fie special: întâlnire cu prietenii, o vizită acasă la ai mei, cina în oraș și desigur, să mă îmbrac un pic altfel decât de obicei. Există destule zile "obișnuite", și nici pe acelea nu le vreau trecute cu vederea.

Poze, evident, nu de azi. Acestea au fost făcute cu câteva zile în urmă când încă era răcoare și voiam doar să spun că am purtat această bluziță crem de pe Zaful de cel puțin 3 ori până acum în ultimele câteva săptămâni. O astfel de piesă o poți purta cu aproape orice și la orice ocazie! Merge cu adidași, tocuri, un blazer, jeanși sau fuste.

Am ajuns încă o dată sa scap de o grămadă mare de haine și acum am venit cu o noua regulă. Cel puțin trei piese din dulapul meu trebuie să se asorteze cu fiecare piesă nouă pe care o cumpăr/primesc. Așa sigur îmi va fi mai ușor pe viitor.

Bluzița asta mă face atât de fericită! E incredibil de confortabilă și are aerul ăla boem care mie personal îmi place. A ajuns direct în coș, fără să mai stau pe gânduri, ceea ce ne aduce înapoi la Zaful. Acest site are tot ce ți-ai putea dori, dar fiind la prima comandă, singurul lucru de care mă temeam era calitatea produselor.
Da, deobicei toate imaginile arată bine, dar odată ce pachetul sosește și îl deschideți, conținutul e... yacks.
Așa că, atunci când am deschis pachetul cu ce mi-am ales de pe Zaful, am răsuflat ușurată. Până în prezent am purtat doar această bluziță, dar mi-am comandat, de asemenea și rochia asta superbă de plajă, special pentru vacanța ce urmează.

Ținută formată din:

Zaful 💖 Bluziță
Zara 💖 Fustă
Bershka 💖  Sandale
Milanoo 💖  Geantă 


Bucurați-vă astăzi și nu uitați să aruncati un ochi in sectiunea Shop my closet!

Love,D
ppt.ro

You Might Also Like