blogger,

Malaga Red. Geanta de zi de pe Jadu.ro

10:09:00 Descude 0 Comments





V-a
ți întrebat vreodată ce poartă o femeie într-o geantă atât de mare?
Zi de zi, dacă treceți pe lângă mine pe stradă, mă veți vedea cu o geantă care poate fi ușor confundată cu un sac, plină ochi cu esențialele mele. În cazul meu: o carte, încărcător, alimente, sticlă cu apă, portfard cu diverse. Nu-i rău,nu?
Și nu știu voi, dar eu car după mine cel puțin 3 balsamuri de buze diferite. În porfard, în buzunar, pe fundul genții!
Ochelarii de soare. Chiar și în toiul iernii, când bate vântul destul de brutal. Așa că oprește-te din ceea ce faci și du-te chiar acum să îti pui și tu ochelarii de soare în geanta preferată. Îmi vei mulțumi mai târziu.

Și totuși în articolul de azi nu vreau să vă dezvălui ce găzduiește geanta mea, ci să vă vorbesc puțin despre noua achiziție pe care am adăugat-o de curând la colecția mea.
După orele petrecute în faÈ›a calculatorului încercând să mă decid dacă ar trebui sau nu să rămân la acest model, pot spune cu siguranță că am parcurs un drum lung.
Dar am geantă nouă și nu e neagră. Iar această minunată geantă roșie, pentru mine e perfectă.










DefiniÈ›ia "unei genÈ›i perfecte" poate diferi de la o persoană la alta, dar pentru mine trebuie să îndeplinească 3 criterii: să fie elegantă, uÈ™or de manevrat È™i spaÈ›ioasă. De aceea am ales acest model de pe Jadu.ro. Nu e prea mare, nici prea mică, iar culoarea m-a atras instant. Este elegantă prin formă È™i iese în evidență prin simplitatea ei. Pot să o port ca geantă de umăr sau simplu, de toartă. Are două compartimente È™i un buzunar, È™i se deschide fara prea mai bătăi de cap, apăsând pe buton. Criterii îndeplinite. Misiune indeplinită.
MulÈ›umesc, Jadu.ro!







Și vă mai zic ceva, adooor să trag cu ochiul în geanta altcuiva. Doar pentru a vedea lucrurile mici pe care le cară dupa ea!



Brand Circus

You Might Also Like