alb negru,

Un outfit care ma face sa visez la vacanta 🎆

02:04:00 Descude 0 Comments






Când încep să lucrez la un articol, adesea mi se pare că vorbesc despre lucrurile cele mai aleatorii! În apărarea mea trebuie să spun că este foarte dificil să vii cu ceva inteligent în fiecare zi, pentru sute de cititori necunoscuți. Aș vrea uneori să pot posta doar imagini, fără să simt că vorbesc singură despre lucruri care nu au nimic de a face cu nimic.

Acum te-ai putea întreba de ce scriu, dacă simt că nu am nimic de spus?!
Scriu pentru că la rândul meu citesc bloguri È™i vreau să descopăr persoana din spatele ecranului. ÃŽmi place să mă uit la poze È™i să mă las inspirată de toate astea, dar trebuie să simt un fel de legătură cu persoana pe care o citesc. Urmăresc unele bloguri doar pentru că îmi place persoana È™i nu neapărat pentru că avem gusturi similare sau pentru că Ã®mpărtășim aceleaÈ™i interese.

Tu ce crezi? Ai prefera doar imagini sau preferi, de asemenea, să descoperi o bucățică din persoana din spatele blogului?
















Înainte de a vă ura o după-amiază cât mai frumoasă, să vă spun câteva cuvinte și despre outfit!

Această salopetă super drăgu
ță, împreună cu sandalele primite acum o săptămână, întregesc ținuta perfectă pentu o zi caldă de vară. Le-am purtat în mod constant de când a ajuns coletul, împreună sau separat, chiar dacă nu au apărut în nicio poză încă.

Obișnuiam să port tocuri înalte tot timpul înainte, dar acum prefer să-mi ajut picioarele să se relaxeze schimbându-mă în pantofi comfy cât de des pot.
Minunatele sandale de pe Amiclubwear sunt o alternativă perfectă. Arată foarte sofisticat È™i nu mă deranjează că nu au tocul/platforma înaltă până la cer. Sunt chiar o descoperire! Și oricum, chiar dacă sunt un pic peste 1.50, nu mai simt nevoia să port tocuri tot timpul. 
Vă plac?











Tinuță formată din:

Amiclubwear ðŸŽ† Salopetă cu imprimeu exotic
Amiclubwear ðŸŽ† Sandale






BucuraÈ›i-vă astăzi È™i nu uitaÈ›i să aruncati un ochi in sectiunea Shop my closet!


Love,D




MeliMeloParis.ro

You Might Also Like