blogger,

Rochia midi cu imprimeu floral

08:15:00 Descude 0 Comments

Fiind foarte sensibilă la vreme ( emoțional vorbind ), am urât întotdeauna ploaia, iar starea mea de spirit era adesea egală cu cerul. Ploaia pentru mine, era sinonimă cu lipsa de lumină, depresie, plictiseală, disconfort ( stropită până-n gât și cu încălțămintea udă, cel mai mare coșmar al meu) și eram o persoană ce strica veselia în general. Această imagine negativă s-a schimbat în bine în ultimii ani. Acum, mă bucur să constat ce usor pot să mă adaptez când decid să iau partea bună a lucrurilor. Există mult prea multe zile ploioase și cu nori pe cer ca să stau tristă și posomorâtă. Și din necesitate, înveți să trăiești cu gândul ăsta. Până la urmă, nu e sfarșitul lumii. 
Cu siguranță, sunt mult mai plină de viață când simt razele soarelui, însă un cer greu nu mă mai deprimă, iar ploaia nu mă mai împiedică să traiesc frumos. 
Dacă vrem, putem. Totul e în capul nostru!


 

 


Într-un contrast total cu ce v-am zis mai sus, vă prezint ultima ținută din acest an, asortată la pantofi decupați. Era o zi frumoasă de toamnă și mi-am permis. Acum plouă, dar e la fel de frumos!
Aveam altă postare în plan, dar am auzit că în unele zone deja a nins și o așa ținută nu știu dacă și-ar mai fi avut locul...sau scopul. Așa e când nu te sincronizezi cu vremea!
Din comanda mea de pe Yoins a rămas să vă arăt această rochiță midi, una din puținele mele rochii cu imprimeu floral. Am ales-o pentru a o purta cu jachete de piele și ghete scurte, dar alta mi-a fost starea când am ieșit la poze :)
E extrem de reușită, se muleaza frumos pe corp și o iubesc de nu mai pot.

Pantofi Amiclubwear

 Love,D
 


Brand Circus

You Might Also Like