cercei cruce,

Burgundy wine. Dungi pe sacou ( OUTFIT )

06:23:00 Descude 0 Comments





Asociez toamna È™i iarna cu roÈ™u burgundiu È™i am decis ca în acest sezon să schimb clasicii jeansi cu pantalonii de piele  imitaÈ›ie. Mă văd purtându-i de-alungul întregului sezon È™i ca garanÈ›ie, mi-am mai comandat recent câteva articole în aceeaÈ™i nuanță. ÃŽmi amintesc că am visat luni de zile la o pereche asemănătoare în adolescență, dar nu erau la fel de multe variante ca acum È™i È›in minte că puÈ›inele pe care le-am probat nu mi se potriveau pe corp. 

Cei pe care-i port în poze i-am gasit pe YOINS, un site descoperit recent și i-am adăugat în coș cu mici îndoieli. E adevărat că am avut ceva emoții până mi-au ajuns, mi-am făcut tot felul de gânduri, dar nu, nu a fost cazul. Au un aspect plăcut și imită bine pielea, nu lucesc cum am mai văzut.
Nu am avut parte de soare și cer senin, și cât a durat ședința a fost ceață. În realitate au o nuanță mai aprinsă ( vezi aici ) și sunt căptușiți pe interior.








Cu sacoul e o altă poveste. Eu rar port dungi, dar mi-a plăcut croiala și lungimea, și faptul că are un aspect elegant. Nu am luat în calcul că ar putea să stea pe mine ca un sac, dar l-am rezolvat eu cu niște pense. E dintr-un material grosuț care îi conferă ținută, dar design-ul său nu e bine gândit și e păcat. Nu știu dacă o să-l păstrez, mă mai gândesc. Dacă vă place, îl găsiți AICI!










Zara Boots


Dacă vrei să vezi mai multe modele de pantofi cu toc gros, vezi pe Mujo.ro






 Love,D

Elefant.ro

You Might Also Like