acid hialuronic,

Bio Getika - Un tărâm al frumuseții

05:51:00 Descude 0 Comments



Am participat recent la o prezentare de produse cosmetice a unui brand românesc, lansat de curând pe piață de către Ruxandra Mircea. Nu mai auzisem până în acel moment de Bio Getika, iar misterul a fost spulberat după ce ne-au fost prezentate produsele rând pe rând chiar de către ea, într-un cadru intim și plăcut.



Ruxandra și-a urmat visul și cu ajutorul a doi chimiști, și-a deschis un laborator în București unde au luat naștere primele produse din Romania cu particule de diamant. A început cu o gamă completă de îngrijire ce conține: peeling facial, serum facial, cremă de zi (ten normal mixt, ten uscat, ten gras), cremă de noapte pentru toate tipurile de ten, emulsie demachiantă, cremă contur ochi, cremă de mâini, lapte de corp.

Fiecare produs are în componență multe ingrediente active: coenzima Q10, acid hyaluronic, colagen, peptide, vitaminele A, B5 (Panthenol), C, E, F în concentrații care diferă în funcție de tipul de ten și extracte naturale din albăstrele, rădăcină de cicoare, unt de cacao, unt de shea, etc.



Probabil vă întrebați de ce Bio Getika. Și eu am fost curioasă și am întrebat-o. Când era micuță, îi plăcea să răsfoiască cărțile din biroul tatălui său. Una din cărți numită Getica a fascinat-o și neștiindu-i semnificația,  l-a întrebat pe tatăl ei. Iar raspunsul său a fost: “Getica este tărâmul frumuseții pe care au trăit strămoșii noștri”
De atunci, pentru ea Getica = tărâmul frumuseții. Și pentru că dorința ei e să fabrice produse bio și organice, numele a luat naștere foarte natural.
 BIO GETIKA

Produsele se pot cumpăra de pe site-ul biogetika.ro  sau din Mall Băneasa, dacă locuiți în București. 

Eu am testat peeling-ul facial, cel care mi-a atras atenția la eveniment. M-a impresionat datorită efectului său instant. Practic îndepărtează impuritățile și celulele moarte pe loc. E un efect pe care nu l-am mai întâlnit până acum. Efectiv rămân cu pielea moar între degete după ce masez, iar tenul devine fin și luminos. 




ÎI doresc mult succes Ruxandrei , e o femeie carismatică, foarte implicată în proiectul ei și nu ai cum să nu o îndrăgești. Ea a fost cea care a testat produsele și are mare încredere în ceea ce face. Pe mine m-a cucerit și mă bucur că am avut onoarea să mă aflu printre invitați!




 Love,D





Yves Rocher

You Might Also Like