Haine de casa de pe Femme Luxe

00:37:00 Descude 0 Comments



Lumea este un loc ciudat in momentul asta si nu prea ai ce face in acest sens. MulÈ›i dintre noi petrecem mai mult timp acasă mai mult ca niciodata È™i viitorul e incert. 

Suntem cu toÈ›ii împreună È™i, dacă rămânem acasă, cel puÈ›in, putem rămâne conectaÈ›i digital prin minunea asta numita Social Media. 

Mi-aÈ›i cerut să creez mai mult conÈ›inut cu È›inutele pe care le port acasă È™i vreau sa punctez ca doar pentru că stam acasă nu înseamnă că stilul trebuie să se oprească. Cu postări noi în fiecare zi, creatori de continut, editori È™i vedete ne arată exact cum arată pentru ei sa lucreze de la acasa È™i distanÈ›area socială, È™i permiteÈ›i-mi să vă spun că este mult mai mult decât o simpla pijama. 

Fie că lucrați de la biroul de acasă, la masă sau pe podeaua dormitorului, aceste ținute dovedesc că puteți ramane chic, indiferent unde ar putea fi spațiul de lucru.

Dar sa va arat tinutele pe care le-am creat, tinute cu piese alese exclusiv de pe Femme Luxe:





Un set format din bluza cu cordon in talie si pantaloni skinny. Foarte fain compleul. Se aseaza bine si te vei simti minunat in el stand acasa. Are si un decolteu mic pentru un plus de savoare si il recomand cu drag, mai erau si alte nuante. 

Piesele pot fi purtate si separat bineinteles si pentru mai multe idei, am gasit sectiunea Bodysuits






Continui povestea cu o pereche de Leggings suuuperbi. Foarte caldurosi si foarte chic. Au buzunare, snur in talie si la baza piciorului sunt cu elastic. Se simt atat de minunat pe piele, jur. Motiv pentru care mi-am mai luat o pereche, ROZ.

Daca preferati ceva mai elegant, mergeti la sectiunea Trousers.







Yep, astia sunt. La fel de moi, la fel de pufosi. Iar culoarea asta minunata... spuneti voi. Am mai vazut doua nuante pe site, ma bate gandul sa ii comand si pe aceia. 

Astea au fost recomandarile mele de tinute de purtat in casa, dar pentru momentele in care iesim din casa va las link catre Jeans si Corset Dresses (blugi si rochii tip corset pe romaneste).

Cu drag!


You Might Also Like