Strălucește cu brățările AMUNIS

05:00:00 Descude 0 Comments

 



Simt in sfarsit ca ma pot bucura de toate micile lucruri care imi fac în prezent viața mai placuta. Un zâmbet, o îmbrățișare, o oră împreună cu cel drag, un pahar de vin bun. De asemenea, o melodie placuta sau trecerea norilor este ceva ce ma bucura cu adevărat. Dar desigur, exista si unele elemente mici, fara de care eu în prezent nu ma pot lipsi. ACCESORIILE. 

Si sunt aceste bratari premium, din pietre naturale semi-pretioase absolut superbe de la Amunis pe care vreau să vi le arăt astăzi. Poate cine stie, va veti îndragosti si voi la fel cum am facut-o si eu.

 Arată foarte misto și ar complimenta orice ținută din punctul meu de vedere. Dacă stilul tău de viață îți permite să porti astfel de brățari zi de zi, atunci ar putea fi o piesă perfectă pentru tine. Eu personal ma bucur tare, tare ca le am în colecția mea. Le port fie pe toate odata, la o singura mana. Fie le combin doua cate doua si imi accesorizez ambele maini. Ori varianta simpla, una cate una. Oricare ar fi alegerea mea, ma bucura tare sa le vad pe mana.




Simt că designul lor delicat le face perfecte pentru a le combina in fel si chip. Trebuie doar sa va gasiti favoritele. Eu de exemplu, am mers pe combinatia mea preferata, auriu si negru si asa mi-am gasit cele 4 bratari care se potrivesc perfect intre ele. Dar va recomand sa aruncati un ochi pe site, sunt multe alte nuante sau modele pe care le veti indragi.

Despre cele 4 modele alese de mine:

Bratarile negre sunt din pietre naturale, iar charm-urile sunt decorate cu pietre semi-pretioase (zirconiu cubic) si se potrivesc pe orice incheietura, fiind elastice.

Cele aurii sunt din cupru si inox, decorate la fel ca si celelalte, cu pietre semi pretioase. Si acestea se porivesc pe orice incheietura, avand un snur cu care pot fi reglate.

In plus, ele vin impachetate frumos intr-o cutie neagra foarte eleganta, ceea ce le face un cadou excelent. Veti gasi pe site atat bratari pentru femei, cat si pentru barbati, dar si unisex.











Ei bine, eu sper să aveti un inceput de săptămână minunat si sa imi spuneti care e preferata voastra din cele 4 alese de mine sau de pe site!

You Might Also Like