lifestyle,

Bluze de vara - toamna de pe Femme Luxe

04:41:00 Descude 0 Comments

 



Sfarsitul lunii august se apropie repede repede si odata cu el si anotimpul meu preferat. Inceputul toamnei este deobicei insotit de schimbarea garderobei si a decoratiunilor din casa specifice anotimpului. Inclusiv curatenea generala, desigur. O serie de cumparaturi noi si decoratiuni care sa schimbe putin atmosfera in interior. Daaaar, pana una alta sa va arat ultimele piese comandate de pe Femme Luxe.

Topul asta cu volane si cu umeri goi e un vis frumos de vara. De la culoare, croi, material, tot. Mi-e tare drag de el si l-as purta cu orice pantalon, fusta, jeans din garderoba. 








Trecem mai departe la un alt top preferat. De data asta negru si cu un alt tip de croi. Ceea ce il face interesant si sa iti sara in ochi e chiar maneca aia lipsa. E simplut, dar de efect. Pentru mine e love, love!!! 

Si stiti ce, topul vine la set cu pantalonii ce urmeaza sa vi-i prezint mai jos. E doar un set cu articole de casa pe care i-am gasit in sectiunea Loungewear

Mda... ce-i drept, l-am adaugat in cos pentru top, dar si pantalonii imi vor fi de folos cu siguranta. Stati sa ii vedeti. 




Yep. Acestia sunt. Negri, simpli, cu talie inalta, sunt ideali pentru tinutele de casa. Sunt ca niste colanti, dar dintr-un material moale si fin.

Ia vedeti si sectiunea Joggers, acolo sigur veti gasi si altceva mai dragut. 





Ramanem in acelasi registru si vreau sa vedeti cat de frumos, dar cat de frumooooos e acest top cu detalii peste tot: umeri, talie, piept. E minunat si cred ca cu jeans arata intr-un mare fel. 




Acum la final de articol imi dau si eu seama cate piese negre mi-am ales. Odata nu demult as fi spus ca e culoarea mea preferata. Intre timp s-au mai schimbat si preferintele si sigur voi alege culori mai indraznete. Desigur, negrul ramane o culoare eleganta si care va arata bine oricand, dar culorile te inveselesc. 

Asadar, ultima piesa aleasa de pe Femme Luxe din sectiunea T shirts e acest tricou. E un crop top cu mesaj, si daca ati citit ultimele mele articole probabil ati vazut ca il mai am si in varianta lunga, atat alb cat si negru. Deci da, imi place mult. E un tricou de calitate, daca e sa ne legam de material e vis. Moale, moale... o placere sa il porti. 






You Might Also Like