bluza de vara bonprix,

Set deux pieces | Bonprix

06:33:00 Descude 0 Comments

 


Vara e pe duca si odata cu ea si serile calde si zilele lungi si pline de distractie. Imi place in schimb trecerea de la un sezon la altul cand vine vorba de haine, insa acest set deux-pieces cu print floral format din top si fusta midi pe care l-am gasit pe Bonprix este clar un spectacol estival. Setul mi se potriveste perfect, iar materialul este fin si respirabil, dar fara a se vedea prin el. Iar combinat cu accesoriile potrivite si cu o pereche de sandale inalte, esti gata de distractie.







I am happy to say that my favorite colour is pink. Asa ca nu mi-a fost deloc greu sa port acest set. Sa il gasesti pe cel potrivit insa... e o alta poveste. Sunt mica de inaltime si o lungime nepotrivita mi-ar taia mult din picioare. Fusta asta in schimb a fost exact ceea ce trebuie. Chiar pot sa zic ca e noua mea tinuta preferata momentan. Deci un super castig pentru mine. 

Ambele articole pot fi gasite in categoria Fuste, respectiv Bluze.






Voi ce credeți? Sunteti incantate ca si mine ca vine toamna? Si care este ideea voastra de tinuta pentru o noapte de vară? Să-mi dati de veste!

You Might Also Like