bonprix,

Rochie lungă purtată într-o zi de vară târzie | Bonprix

02:08:00 Descude 0 CommentsPrima jumătate din septembrie, inceputul toamnei - cu siguranță a fost mai mult o vara tarzie, infinit de calda și puțin nostalgica, si în general, timpul meu preferat din an. Odată as fi zis ca anotimpul meu favorit e primăvara, dar uite cum totul se schimbă. Era timpul. 

Mi se pare că toamnă are multe de oferit, si il iau ca pe un nou inceput, ca un inceput de an. Plăcintele cu mere, crizanteme colorate, peisaje nesfârșite (in culori calde). Chiar și răcoarea din octombrie nu ma mai deranjează asa de tare, ma îmbrăc în zeci de straturi.

 Daar chiar imi doresc sa ma mai bucur de aceste zile calde, strălucitoare, însorite. În rochii diafane. Și apropo... cat de frumoasa e aceasta rochie maxi de pe Bonprix?! 


In carouri, si nuantele astea frumoase... e tare placuta. Nici nu as renunta la ea in favoarea hainelor groase. O voi purta cu cardigane, ghete...oh daa, cat de tare ar arata. Trebuie sa incerc si varianta asta. 

Sau cu o jacheta de piele,  o caciula cool si gata. 

O gasiti in sectiunea Rochii alaturi de multe alte piese frumoase, eu m-am oprit la asta.Ce spuneti? Va place rochia mea?

You Might Also Like