be fit,

Review produse Farmasi | Gama Be Fit

07:01:00 Descude 0 Comments









 In urmă cu aproximativ o luna am avut ocazia de a testa cea mai recenta gama de la Farmasi Romania, Be Fit È™i acum pot să va prezint în cele din urmă si parerea mea.
Pachetul primit contine:
- mascara
- lip & cheek tint
- crema nuantatoare in doua nuane diferite
- servetele umede
- spray pentru fixarea machiajului
- gel pentru sprancene



Si incep direct cu lip tint-ul, un produs pentru buze care prin traducere libera, pateaza buzele. Si chiar asta face.
 Este foarte uÈ™or de aplicat È™i se simte mai mult ca un balsam de buze lejer, de fapt nu se simte deloc! Doar o culoare frumoasa, o culoare de lungă durată.

Un alt produs care mi-a placut si il folosesc intens este gelul pentru spancene. Nu coloreaza, insa fixeaza foarte bine. Big like pentru acest produs. 




AÈ™ vrea să pot spune că nu port fond de ten, dar natura nu mi-a dat tenul perfect, aÈ™a că da, port! Pe de altă parte, îmi place cand oamenii cred că nu o fac! Insa ce credeti, imi place sa alternez cu produse lejere cum sunt bb cream-urile! Si uite ca si gama Be fit contine un astfel de produs - crema coloranta. AÈ™a cum spuneam, este foarte uÈ™oară, fără a acoperi urme vizibile, se topeÈ™te pe piele È™i oferă un efect imediat, are o performanta bună, chiar dacă este cu o acoperire evident mai mică decât un fond de ten. 

Spray-ul pentru fixarea machiajului este un alt produs pe care simt nevoia sa il laud, isi face treaba excelent. Me gusta mucho si el.





Chiar daca eu nu am reusit sa il testez inca, vreau sa pun accent si pe mascara. Am incercat in trecut mai multe variante de la Farmasi si toate mi-au placut.

Cateva cuvinte si despre servetele?! Pai ce sa va zic? Le folosesc cand am sedinte foto pentru indepartarea rujului. Sunt eficiente si au un miros fain fain.

Astept si mesajele voastre. Ce ati incercat din gama Be fit?

You Might Also Like