blugi rupti femme luxe,

Patru perechi de pantaloni de pe Feme Luxe

00:57:00 Descude 0 Comments







Femme Luxe. Atunci când mi-au scris pentru o colaborare am fost foarte incantata. M-am îndrăgostit de multe din produsele lor È™i instantaneu am început să rasfoiesc site-ul cap-coada. Suntem deja la a treia colaborare si gasesc intotdeauna ceva pe gustul meu si mi se pare imposibil sa nu raman impresionata cand primesc coletele de la ei. Prin urmare, sunt incantata sa va prezint o noua serie de piese comandate de pe Femme Luxe si sper sa va familiarizati si voi mai mult cu ei pentru ca vor mai fi postari cu si despre acest site.

La aceasta comanda m-am axat exclusiv pe pantaloni si avem asa: doua perechi de jeans, o pereche de pantaloni la dunga (foarte eleganti) si o pereche de pantaloni nude mai sport. Dar haideti sa va arat cum i-am asortat:


1. Printre preferatii mei, acesti pantaloni se aseaza perfect si au aer tare chic. Sunt dintr-un material confortabil si odata ce ii pui pe tine, o sa te simti ca intr-o pereche de pantaloni sport.
Comoditate la puterea trei, va zic. Mai multe perechi puteti gasi in sectiunea "Trousers".






2. Iata si una din cele doua perechi de jeans. Va puteti da seama ca motivul pentru care i-am ales a fost tocmai acea taietura de pe piciorul stang. Recunosc ca poate fi un pic prea mult pentru unii, dar purtati cu piesele potrivite, vor arata perfect si va veti simti minunat in ei. Nu veti scapa de intrebarile ironice cu catei care trag de tine, dar merita... ma gandesc :))
Pentru mai multe modele, dati click aici si veti ajunge in sectiunea "Jeans".









3. Pantaloni negri la dunga.
Ce sa zic, mi-au sarit in ochi din prima. Sunt foarte eleganti si chiar aveam nevoie. Au ajuns la timp pentru botez. I-am purtat chiar cu o rochie de pe acelasi site, dar dintr-o alta comanda. Ce-i drept, arata mai mult a bluza, dar asta a fost si ideea. Oricum, parca e mult prea scurta sa o port fara absolut nimic pe dedesubt, si nici nu m-as simti in largul meu sau prea comoda. Dar ziceti voi, nu se vede mai bine asa?
Cred ca ar fi o combinatie faina si cu o rochie de tip corset care sa puna accent pe talie. Puteti arunca un ochi la "Corset Dresses".








4. Am lasat la final ultima pereche de jeans, tocmai pentru ca sunt si preferatii mei. Se aseaza atat de frumos, si au niste detalii... vai, cred ca m-am indragostit. Sunt genul ala de blugi pe care vrei sa ii porti la orice bluza. Simpli, comozi, nuanta perfecta. Ce sa mai zic, vedeti si voi in poze cat de bine ma simt in ei. 
Exercitiu de imginatie: cam cat de cool ar arata cu un body negru din dantela? Zic bine? 
Atunci va las si link cu cateva modele din sectiunea"Black Lace Bodysuits".









Pana la urmatoarea postare, va astept cu mai multe poze pe @descude.blog, e contul meu de Instagram.

Alege combinația perfecta pentru primavara aceasta! Descopera noile modele de esarfe pe fine si delicate combinate cu Martisoare colorate.



You Might Also Like