coronavirus,

#StaiAcasă și distruge bacteriile cu Touch Antibacterian

05:19:00 Descude 0 Comments







Continuam lupta impotriva bacteriilor si a Covid-19 si stam acasa doar, doar de-om scapa si de perioada asta mai repede. Caci cine s-ar fi gandit acum o luna ce o sa ne astepte...

Intre timp a ajuns la mine si o punga plina cu produse Touch Antibacterial. 
Numai bine. 
E primul meu contact cu brandul, dar mai zarisem produsele lor prin online, pe bloguri.


Eu am primit asa:
- doua tipuri de sapun lichid antibacterian
- doua pachete de servetele umede, varianta Kids si varianta Clasic
- 6 geluri antibacteriene de tip gel sau spray
- sevetele umede in varianta mica (mai multe la numar)



Dintre toate produsele primite, va zic sincer ca preferatele mele sunt.... hmmm, toate?!
Radem, glumim, dar treaba e serioasa si ma bucur din plin de ele si chiar le folosesc intens, acum cand stau toata ziua in casa si ma spal pe maini de 150 de ori. 

Pe langa spalatul mainilor, ma ocup si cu alte indeletniciri cum ar fi dezinfectarea clantelor, a coletelor primite si a produselor pe care le comand saptamanal prin Bringo pentru a putea trai (food related).


Imi plac gelurile antibacteriene de tip spray in mod special pentru ca pot dezinfecta cu usurinta telefonul, telecomanda, cheile (in parte, lucrurile pe care le folosesc cel mai des si care intra in contact cu germenii), si asta doar printr-un singur puf. Atat de usor.
Ele vin in diverse arome si fac utilizarea lor si mai placuta, lasand in urma arome foarte faine. 

V-am tot vorbit de geluri, dar si servetelele sunt foarte eficiente. Imbibate in solutie atat cat trebuie, pot sterge cu ele diferite suprafete in doi timpi si trei miscari. 


Nici unul din cele enumerate mai sus nu sunt lipicioase, iar asta chiar e mare lucru (not paid to say this, desi mi-ar placea... haha 😂)




La fel de mult imi plac si sapunurile. Au textura faina si concentrata, iar spuma fac din abundenta. 


Pe scurt, imi plac mult aceste produse si le folosim pe toate la fel de mult. Astept momentul in care vom reveni la normalitate si atunci voi purta cu mine produsele Touch antibacterial cu siguranta si in geanta. Servetelele imi vor fi de folos in masina, presimt. Chiar, o plimbare cu masina ar fi tare nice. Cum spuneam, NORMALITATE.




Anyway, sa stam acasa cu totii e sfatul meu pentru voi, spalati-va pe maini cat de des puteti, dezinfectati lucrurile cu care intrati cel mai des in contact si nu uitati de Touch Antibacterial. Produsele astea chiar merita 💓.

Stay home. Stay safe. 

You Might Also Like