alina ceusan,

Cum visez eu că va fi la Viena alături de Alina Ceușan

04:46:00 Descude 0 Comments






Am un sentiment cum că 2019 va fi un an bun și memorabil. Nu pot să-l descriu, dar simt ca atâta timp cât voi continua să muncesc, totul va prinde contur. Și e un sentiment minunat. Obiectivele mele au devenit planuri pentru realizarea viselor mele și simt că sunt pe drumul cel bun. 
Dacă aș fi fost în stare să mă întorc în timp și să spun ceva eului meu tânăr, probabil i-aș spune: "Nu te stresa. Totul va fi ok și viața îți va da semne în cele din urmă. Continuă să faci ceea ce este corect și aminteste-ți că poți face orice și că nu te oprește nimic."

Prin urmare, blogul - hobby-ul meu și profesia mea, dragostea
și jumătate din viața mea va rămâne în continuare în prim plan. De aceea orice provocare e un pas înainte pentru mine și în sinea mea știu că pot și mai mult. 

Nu demult am văzut provocarea Alinei Ceușan de a participa la un concurs pentru evenimentul de beauty & fashion ce va avea loc la Viena la sfârșitul lui ianuarie. Am acceptat imediat, în primul rând pentru că vorbim despre Alina Ceușan, apoi pentru că va fi o experiență unică în viață care merită trăită. Mă gândesc că e bine să avem parte de experiențe care ne scot din zona de confort - sarea și piperul ce ne condimentează viața. 

Așadar, iată-mă aici cu eyeliner-ul de la Trend It Up în mână și cu gândul la evenimentul din Viena... cum alături de Alina, îmi voi pregăti întreg machiajul, iar ea mă va ajuta să-mi fac codițele alea perfecte pe care le poartă mereu. She's the queen, we all know. Cu siguranță îmi va dezvalui câteva trucuri, până atunci însă exersez de pe canapeaua mea visând la un trip în Viena alături de Alina Ceușan. 

Wait, whaaat????? Trezește-te, Simona!






Prin acest articol, particip la campania de recrutare GLOW by dm drogerie market @AlinaCeusan.

You Might Also Like